Herr Division 3
Boo ff
Md bffdiv32017
Här visas nyheter.

Föräldraföreläsning: Den härliga men ibland svåra konsten att vara fotbollsförälder

20 feb, 2018
Sm square winter
Utan idrottsföräldrar, inga idrottande barn och ungdomar. Utan goda idrottsmiljöer, inga glada och motiverade fotbollsspelare. Vad behöver man som förälder veta om dagens idrottskontext för att ta kloka beslut i barnens idrottande? Läs mer

Idrottskonferens 17 mars

15 feb, 2018
Notera att deltagande på denna konferens är inte accepterad ursäkt för frånvaro på lagfotograferingen för de som har tid lördag :-). För dig som har möjlighet - en mycket bra dag med många intressanta föreläsare såsom bl.a. Karolina Klüft. Klicka för att komma till inbjudan och mer information.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler

14 feb, 2018
Barnens spelregler är: 1. Alla barn är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. 2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor. 3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna. 4. Inget barn ska bli utsatt för sexuella övergrepp. 5. Inget barn ska bli utsatt för våld. 6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier. 7. Alla barn har rätt att känna sig delaktig i sin förening Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret - 8 och 12 mars kl. 18-20

9 feb, 2018
Stort tack till alla ni ca 200 ledare/lagledare som har lämnat in ert utdrag ur belastningsregistret enligt utskick i november. För er som inte har hunnit med (dryga 200 + de ca 60 från PF11 som har fått meddelat idag) så finns det nu två nya datum: 8 och 12 mars kl. 18:00 -20:00 på kansliet. Tack för att ni respekterar dessa datum och hjälper oss att göra detta till en smidig process. Klicka på överskriften för mer information.

Ny huvudtränare för Boo FF Herr Div 3 2018.

Ny tränare för Boo FF:s herrlag 2018 heter Jonas Pettersson, är 43 år och bor tillsammans med sina två barn och sambo i Finntorp, Nacka.

Jonas har varit tränare i över 10 år . Klubbarna han har verkat i är Sköndals IK, där han har tränat allt från klubbens 02-lag till herrlag. De senaste åren har han varit tränare i AIK fotboll där hans sista tränaruppdrag var klubbens P 15 och J16 lag. Jonas har gått tränarutbildning C- och B- diplom och nästa steg i utbildning är UEFA B. Civilt arbetar Jonas som försäljningschef inom IT/Telekom.

Jonas egna spelarkarriär började i Högdalens AIS och sedan i Spårvägen, Bagarmossen och Helenelund där han nådde division 2 som högst. Jonas är en väldigt driven, verbal, social och engagerad tränare som lägger fotbollen först; - fotbollen är hans liv och passion.

Vi välkomnar Jonas till Boo FF och vi önskar samtidigt lycka till i den nya satsning vi gör på att fostra Boo FF spelare till vårt herrlag.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub