Div. 4

BOO FF HERR

Md boo ff   herr division 4

Årets första träningsmatch!

Till helgen spelar laget sin första träningsmatch för säsongen då vi möter Ängby IF på Grimsta IP. Ängby tränas av Joni Alkhori som var huvudtränare för vårt herrlag säsongen 2017. Vår trupp har haft en välbehövlig vila efter förra årets fantastiska säsong med en fjärdeplats i P19 div 1 och andraplatsen i division 4 och därmed kvalificeringen till att spela kval till division 3. Truppen är i stort sätt intakt och där spelarna är ett år äldre och med värdefull erfarenhet från säsongen 2019. Vi ser fram emot en spännande säsong och där vi har som mål att tillhöra toppen av serien. Nu kör vi!

Vill du provträna med vårt Division 4 lag?

Boo FFs herrlag har en ambition är att spela en attraktiv fotboll genom ett possession inriktat anfallsspel med mycket rörelse och kreativitet och i defensiven jobbar vi med direkt återerövring efter bollförlust. Vi har som målsättning att nå division 3 inom 2 år.

Kontakta Andreas Bild, sportchef Herr: andreas.bild@booff.se. Ange ditt namn, ålder, position, nuvarande och tidigare klubbar samt telefonnummer där vi kan nå dig.

Nästa hemmamatch!

Division 4 Mellersta Herrar!

Boo FF - Mariebergs SK

Måndag 13 april 2020
Matchstart 15:30 Boovallen

Välkommen!

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub