Herrjuniorer
Boo ff

Ibland går allt fel, eller så behöver vi bara extra lång uppvärmning.

17 sep, 2018
Fotboll är konstigt. I matchen mot Brommapojkarna gick allt fel. I första halvlek stämde inget överhuvudtaget. Målen rullade snabbt in för BP och vi satt som förstende och analysfaktorn gick på högvarv. Vad händer? I halvlek blev det pepp talk och annat och sen kliver ett nytt Boo in på plan. Eller var det ett annat Boo-lag? För i andra syntes inte ens spåren av de som spelade första! Eller tog det en halvlek att värma upp??? Vi ägde, rulllade och spelade grymt bra. Fast vi satte inte chanserna. Trots slit, snygga framspel, väldigt många målchanser och snygga finter, så hamnade inte bollen mellan stolparna! Vi lyckades bara få in bollen en gång. I en fånig kontring på slutet för BP där kaos rådde i Boo området och trots 5 räddningar, blev det mål. De hade tajming, turen och sekunderna på sin sida. VI hade inget trots att vi ägde hela andra halvlek. Därför är fotboll konstigt! Men väldigt underhållande!!! Bra jobb grabbar!. Ni var dock värda lite fler mål!! /Mari

Snacka funkar inte!

3 sep, 2018
På lördagen stod ett mycket snacksaligt Nynäshamn för motståndet. Bara ett par in minuter i matchen fick vi veta vad de avsåg göra med oss och vad vi hette. Det bör nog inte skrivas här. Men siiii, det hjälpte inte. Vi snackar inte, vi spelar! Efter ett par på-linjen-räddningar an Nynäs sattes 1-0 i 14:e minut. Men först i andra sattes 2-0 av Niklas, efter ett antal snygga försök, sen även 3-0. Nynäs slet hårt och Teddy gjorde några riktiga kanonräddingar på långskott. Sen drämde Simon till med 4-0 och vi andades ut lite. På slutet en frispark som med lite märklig styrning hamnade bakom Teddy.Vi fick se riktigt snygg fotoll och mycket breddning av spelet, tjusiga passningar och fantastiska assister!!! Kvällen innan var vi 8, vi ringde, messade och fick lägga större delen av kvällen till att få ihop lag denna gången. Tack Didrik, Linus och Rasmus som hjälpte oss och Calle B...som förstod hur illa det var ställt och hoppade in på 20 minuter. Vi blev 13 till slut, så efter matchen var de flesta rejält trötta! Bra jobb grabbar! denna

Hett och tufft

31 maj, 2018
Sm square nyn s
Lördagkväll och Nynäshamn gästade. Luften stod stilla. Det var oerhört hett. Vi inledde med ett snabbt mål och mycket bra spel. Efter 20 minuter fick vi 2-0. Sen tar Nynäshamn tag i matchen och spelar hårt och fysiskt. VI försöker fortsätta vårt fina rullande av boll, men får det inte att fungera lika bra.I andra reducerar Nynäs till 2-1 och spelet hårdnar och vattendrickande ökar. Agge i mål börjar få jobba hårt och vi ser kanonräddningar av honom samt ett märkligt gult kort när han blev omkullvält med boll i händerna. Det fick minsann inte Nynäs målvakt som tog bollen med händerna långt utaför målområdet. =( Vi tar dock tag i spelet igen och försöker utöka ledningen, men fick inte helt till skotten. Men när vi rullar boll som bäst, då är det få som tar oss. Och vi tar till oss Nynäsledarens kommentar "Ni var ju skitbra ju"! Jag kan bara hålla med. Grattis killar!

Het dag och mycket vatten

14 maj, 2018
Sm square vatten
I söndags, där luften stod stilla i stekande sol stod Brommapojkarna för motståndet. En match vi gärna ville vinna. 1-0 kom redan efter 3:30. Sen började vi slarva under 9 minuter. Det gör man inte mot detta lag, det kostade 1-3. Mycket dyrt!! Men sakta började vi rulla boll igen, även om passarna inte alltid hittade rätt och tänket blev fel. VI är inte helt samspelta än och har svårt att få flyt i spelet. Men i slutet av första skärpte vi oss rejält och ägde. 2-3 och 3-3 i slutminutrarna av första. Två riktigt snygga mål och fantastiska assister. En bit in i andra fick vi se Emil i det läge han aldrig missar! 4-3! Yes. Sen började vi tappa igen, slarva och kanske värmen tog ut sin rätt. Brommapojkarna, som man abolsut inte får slappna av inför, kände dippet direkt, 8 minuter senare och 4-6. Vi tog åter tag i spelat, men fick tyvärr ingen utdelning. Summering.... när bollen rullas, då är vi riktigt riktigt bra, men mycket spel skedde i luften, där hade vi det svårare. Vi gav bort de flesta målen, genom slarv och missförstånd, så resultatet speglar inte matchen i sin helhet....Som någon sa "Man ska inte behöver göra 5 mål för att vinna", defentitivt inte 7. Men det var vad som hade behövts idag. Det gjorde vi inte. Men när ni är som bäst.... Då är det ändå ståpäls! Ni kommer igen! 3

Le grabbar! Ni vann faktiskt.

3 maj, 2018
Sm square ni vann
Ett tämligen begränsat 2sexan (13 killar) tog sig till vår andra match i sanktan. Motståndet stod Gustavsberg för. Efter 40 sekunder satte Ludde första målet. Sen blev det en målrik och rätt "trevlig" match. Inget fult spel och mellan varven kom vi loss rejält och lyckade rulla boll väldigt skickligt. 2 straffar, några gula kort och en lite frustrerad tröjlös motståndare som långsamt klev av planen var de incidenter som kan nämnas. Vi fick annars uppleva 2 3-målsskyttar, samt att de 10 målen sattes av 5 olika spelare. Kul att se att vi har så många som kan göra mål, för att inte glömma de fina uppspel och inlägg som skedde innan. I slutet blev det dock rätt slappt Hawaii spel. Troligen beroende på att vi bara hade 2 avbytare och vi har ännu inte full uppnådd kondis! Men det kommer! Grattis grabbar!

Boo FF höjer ålder för nya domare!

14 dec, 2018
Sm square tecknad film f r vit f r fotbollbotdomare 29055200
​Att döma fotboll kan vara roligt, spännande och ett bra sätt att tjäna en extra slant. Det är också ett stort ansvar, ensamt och många gånger blir våra unga domare utsatta för glåpord från spelare, tränare och andra vuxna. Vi har också märkt att våra yngsta domare inte alltid är mogna uppgiften och dömer ibland bara ett fåtal matcher och sen slutar de. Därför har Boo FF inför 2019 bestämt att höja åldern för de yngsta som kan utbildas till domare via föreningen. Detta innebär att våra spelare födda 2006 får utbilda sig först 2020. Beslutet är tagit utifrån vad vi tror är bäst för barnen/ungdomarna.

Julklappsvecka på Intersport (v49)

3 dec, 2018
Sm square 3f2 klader skor ig2018
Dags att handla julklappar - denna vecka 3 för 2. Passa på - gäller också föreningskläder. Glöm inte att registrera ert Intersport-kort på Boo FF.

Boo FF - kvarglömt på Boovallen hösten 2018

1 nov, 2018
Nu har vi sammanställt lista över allt kvarglömt i gröna lådan på Boovallen. Allt finns i cafeterian som är öppen mån-fred i 2-3 veckor till, beroende på väder. Det är kanske här det finns det saknade plagget :-). Klicka på överskriften för att komma till listan.

Nacka Kommun - Föreningsledardagar!

25 okt, 2018
Sm square linn as bild
En föreläsning om Civilkurage, medmänsklighet och jämlikhet! Läs mer

Till oss är en ny spelare alltid välkommen!

P00:2 är ett mycket glatt gäng killar som spelar fotboll för att man älskar att göra det. De viktigaste komponenterna i laget är Glädje, Kamratskap och Laganda. Vi ställer höga krav på seriositet, men träningen måste ske av egen fri vilja. Den röda tråden i vårt lag är Viljan att spela fotboll för att det är så SKOJ att latja med boll. Stämningen i laget är fantastisk och vi har nära 100% närvaro på de flesta träningar, trots att de mellan varven är väldigt tuffa eller sena pass. Vi är dessutom alltid positiva till killar som vill träna med oss. Vill du bli en del av vårt härliga gäng är du välkommen att höra av dig.

Md ladda ned
Vi i P 002 är ett gäng fotbollsälskande killar som har oerhört kul på träningar och matcher. Stämningen är alltid på topp och...sett i backspegelen sliter vi hårt och framförallt sliter vi skor! Men framförallt trivs vi!
Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub