Boo ff

Boo FF Årsmöte 16 mars 2016

Mikael Benckert:

Jag är 44 år och är idag huvudtränare (sedan 6 år) för ett Boo FF P04 lag och tränare för ett Boo FF F08 lag (sedan 1 år), bra eller inte får någon annan avgöra men jag tycker i alla fall att det är det roligaste jag någonsin gjort. Det finns ingenting som är så pass viktigt som att se till att vara med och lägga grunden för ett livslångt intresse av idrott och i synnerhet fotboll. Inom Boo FF upplever jag att vi verkligen kan ge barnen detta genom ett genuint stöd till alla lags ledare och ett engagemang utöver det vanliga från kansliet.

Fotboll har spelat en viktig roll för mig personligen genom åren och jag har varit en habil målvakt på olika nivåer i seriesystemet både med Skiljebo SK, Västerås, Lunds BK (under studietiden), Enebyberg, samt som främsta seriemerit varit med och fört upp FC Café Opera i Superettan.

Yrkesmässigt har jag varit chef i nästan 20 år, bland annat som VD för 118100, VD för Falck, Försäljningsdirektör för Verizon Norden och är mycket intresserad av ledarskap, så pass intresserad att jag numera är delägare och driver ett ledarutbildningsföretag som heter Ledarbildarna AB.

Joakim Amneus:

Jag vill gärna engagera mig som styrelseledamot i Boo FF.

Jag var tränare och lagledare för min dotters (F03) lag från start fram tills uttagningarna till förstalaget för två och ett halvt år sen, varefter jag tog en paus från ledaruppdrag. Sedan ansvarade jag för GIC ifjol och är nu sedan årsskiftet assisterande lagledare i f03:1.

I samband med planeringen av GIC 2015 stod det klart att snöröjning och bullerfrågan skapade möjliga problem för oss. Jag hade då kontakt med både STFF och Nacka Kommun för att hitta lösningar, och tyckte det var stimulerande att arbeta för att hitta lösningar och skapa bättre förutsättningar för fotbollen i Nacka.

Jag har tidigare erfarenhet av styrelsearbete, framför allt som ledamot i styrelsen för Forskraftstiftelsen Theodor Adelswärds Minne under 12 år, varav de fem sista som ordförande. Detta engagemang avslutade jag i höstas. Stiftelsesfären har mycket gemensamt med föreningslivet och regleras gemensamt bl.a. skattemässigt. Stiftelsen bildades i slutet av 1990-talet och delar årligen ut resestipendier till studerande vid svenska universitet och högskolor för materialinsamling utomlands i samband med examensarbete.

Jag blev tillfrågad förra året men kände då att jag inte hade tid, men ställer gärna upp i år.
Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub