Boo ff

Matkasse på en helt ny nivå

Våra vänner på Matkomfort förbereder vardagsmiddagar och levererar hem till din dörr. Gemensamt för deras fyra menyer är att de är förberedda från grunden, tar 15-20 minuter att färdigställa och de innehåller endast svenska och färska huvudråvaror.

Minskat matsvinnet
Till skillnad från matkassarna så portionsanpassar Matkomfort alla ingredienser. Det innebär att du inte betalar för något som du inte kommer att använda. Det gör också att matsvinnet blir minimalt, både hos dig och hos oss. Det tjänar alla på.

Kockförberett
Såser, grytgrunder, smaksättare, allt förbereds i Matkomforts kök och det görs på riktigt och från grunden. Det betyder att allt görs med riktiga råvaror och utan onödiga tillsatser.

Ska det till exempel vara pesto till maten, ja då gör kockarna den. Från start till mål. Faktum är att du får gå till en riktigt fin restaurang för att få något liknande. På samma sätt gör Matkomfort sina såser och grytgrunder. Det blir nyttigare, det minskar svinnet och framförallt – det blir fantastiskt gott!

Boo FF
När du beställer minst två leveranser av valfri produkt från Matkomfort och fyller din kampanjkod, så får du 100 kr i rabatt/vecka de två första veckorna. Dessutom går 50 kr/leverans till det egna laget eller föreningen, så länge du är kund hos Matkomfort!

Kampanjkod: Boo FF - meddela sedan Matkomfort om ni vill stödja ett specifikt lag.

Läs mer om Matkomfort här.

Till Matkomforts hemsida

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub