Boo ff

Stipendiater 2015

Boo FF Stipendiater 2015

Årets Domare

Utmärkelsen går till en kille som gång på gång ställer upp och alltid levererar högklassiga domarinsatser såväl som planerade som inhopp till domare som ej dyker upp – där frukost serveras vid ankomst till fotbollsplanen :-).

Utmärkelsen Årets domare går till: Axel Ageman

För sitt genuina intresse och med sin kunskap utbildar hon de yngsta och leder de äldre i matchsituationen. Årets domare levererar varje gång.

Utmärkelsen Årets domare går till: Malva Karlsson
Årets Unga Ledare

En ung ledare i Boo FF som alltid ställer upp för föreningen oavsett vad uppdraget är, instruktör för knattefotboll eller tränare för ett lag så spelar det ingen roll. Med sin positiva inställning och ödmjukhet är stipendiaten en mycket omtyckt person i Boo FF.

Utmärkelsen Årets unga ledare går till: Adam Källström

Har varit engagerad i Boo FF:s olika fotbollsskolor och knatteverksamheter och 2016 tar hon sitt ledarskap upp ytterligare en nivå genom att leda våra Flickjuniorer. Stipendiaten tar alltid sitt uppdrag på största allvar.

Utmärkelsen Årets unga ledare går till: Emmy Larsson

Årets Rookie

Stipendiaten visade med stor beslutsamhet att det går att ta stora steg i sin utveckling om man bara bestämmer sig för att jobba hårt. Nyfikenheten och viljan att bli bättre gav möjligheten att ta ett stort steg högre upp i den egna fotbollsutmaningen inför 2016.

Utmärkelsen Årets Rookie går till: Felix Winter

Årets Lagledare

Med noggrann planering och logistik i världsklass fick killarna i stipendiatens åldersgrupp spela matcher på olika nivåer i en mixserie såväl som i den egna serien. Och trots att sonen tog en plats i förstalaget så stannar hon kvar som lagledare i det gamla laget – bara för att det är roligt! Stort tack för det engagemang du visar.

Utmärkelsen Årets Lagledare Utvecklingslag går till: Malin Linder

Som lagledare finns det mycket att hålla reda på kring ett lag men man måste inte göra allt själv. Stipendiaten styr laget såväl som föräldragruppen med fast hand och involverar alla på ett föredömligt sett och håller god stämning i all kommunikation både till kansliet och föräldragruppen.

Utmärkelsen Årets Lagledare Förstalag går till: Lars Persson

Årets Tränare

Ett lag speglas ofta av deras tränares engagemang och vilja att hålla ihop gruppen. Så många som möjligt så länge som möjligt är något som detta lag kan stoltsera med och deras tränare som har varit med sedan starten. En ledare som engagerar och är där för sin spelare.

Utmärkelsen Årets tränare utvecklingslag går till: Göran Pagrot

Ett sammansvetsat gäng som gör ett seriöst och imponerade arbete som ledare i Boo FF. Med bra planerade träningar och entusiasm ledde de laget förra säsongen till en imponerande plats i P17 div 1.

Utmärkelsen Årets tränare förstalag går till: Cesar Sequeira Lacerda, Danny Whalley och Guillaume Masse

Årets Boo FF Damspelare

-är Boo FF personifierad!
Med sitt goda föredöme och höga moral är hon en förebild inte bara för sina lagkamrater utan för alla tjejer i föreningen. Gör alltid sitt bästa både på och utanför planen och gör aldrig en dålig match!

Utmärkelsen Årets Damlagsspelare Boo FF går till: Alice Ahlberg

Årets Boo FF Herrspelare

- är ett föredöme på och vid sidan av planen. Stipendiaten är ett bra exempel på en spelare som alltid ger max i varje situation oavsett om det är träning eller match. Alla fotbollstränare önskar ha spelare med samma engagemang och fokus i sina trupper.

Utmärkelsen Årets Herrlagsspelare Boo FF går till: Jakob Lindberg

Årets Nacka FF Herrspelare

2015 års Nacka FFs spelare har under året visat stora framsteg inom fotbollen med sitt engagemang, viljan att hela tiden utvecklas genom att träna hårt och efterfråga återkoppling på sina prestationer. Han har spelat samtliga matcher under säsongen, såväl i serien som i cupmatcher. Spelaren har med sin positiva energi på och utanför plan inspirerat, peppat och lyft laget under säsong.

Utmärkelsen Årets Herrspelare Nacka FF går till: Sebastian Huenul Helgeson
Årets Prestation

Stipendiaten tog på ett mycket beslutsamt sätt under säsongen 2015 eget initiativ till att sadla om till målvakt. Trots skador och sjukdom men genom 100 % rätt attityd har hon haft en fantastisk utveckling som målvakt. Beskrivs som stark, modig, mycket noggrann och seriös, pålitlig, bra lagkamrat och ödmjuk – en riktig lagspelare!

Utmärkelsen Årets Prestation går till: Saga Olsson

Årets Föredömen

Med inställningen att alla som vill ska få vara med, bäddar ledarna runt detta lag för mycket fotbollsglädje till alla sina spelare i laget. Då ett antal spelare stod utan ledare i slutet på säsongen 2015 tog detta lag emot med öppna armar och hjälpte föreningen ur en svår situation.

Utmärkelsen Årets Föredömen går till: Boo FF P01:4 (3) - Kalle Eriksson, Måns Gahrton, Dan Ljungman, Tommy Ljungberg, Ia Molin, Gustav Törnerud

Årets Föredöme!

Med rätt fokus, inställning och hårt arbete har stipendiaten kämpat sig tillbaka från en allvarlig knäskada genom smärtsamma matcher, allt för lagets bästa. - en sann lagspelare.

Utmärkelsen Årets Föredömen går till: Therese Katthöfer

STORT GRATTIS!Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub