Boo ff

Köp av egna matchtröjor

Inköp av egna Boo FF- matchtröjor

Alla lag i Boo FF får låna vinröda matchtröjor av föreningen. Varje år har vi en översyn över lagens tröjor och återanvänder så mycket som möjligt.

När det gäller Boo FFs reservställ, som är ljusblått, så lämnas sådana endast ut till föreningens 11-mannalag, d v s från 14 år samt våra yngre s.k. förstalag (11-13 år). För övriga lag så finns det ett begränsat antal ljusblå reservställ att låna på kansliet för speciella tillfällen, t.ex. cuper.

De lag som önskar köpa en blå reservtröjor för egna medel, får göra det, dock med en del förbehåll, se nedan.

Alla våra lag representerar ju hela tiden Boo FF och det är därför viktigt att lagen ser enhetliga ut i alla sammanhang.

Innan man eventuellt tar beslut om inköp av egna matchtröjor så finns det en del "villkor" som man måste ta ställning, se nedan. Alla som beslutar sig för egna matchtröjor kommer att få skriva under ett papper på att de accepterar dessa "villkor" innan egna tröjor köps in.

Priset på köp av egna matchtröjor har ändrats då produkten vi hade har gått ur sortimentet och ny produkt måste beställa. Detta innebär att tröjorna kostar nu ca 349 kr styck inklusive tryck. Det är naturligtvis mycket viktigt att beslut om inköp av egna tröjor är väl förankrat i hela föräldragruppen eftersom det innebär en ytterligare kostnad för varje familj. Kommunikation gällande beställningen skall initialt involvera Klubbchef; liv.sahlberg@booff.se

Villkor för inköp av egna matchtröjor:

  • Tröjan ska behandlas som om Boo FF äger den
  • Tröjan får inte användas i skolan eller på något sätt utanför match
  • Den ljusblåa tröjan ska endast användas på bortamatcher och då endast när den vinröda tröjan krockar med motståndarens tröjfärg eller av lag som står som bortalag i spelprogrammet vid "derbyn", d v s möten mellan Boo FF-lag
  • Ingen egen sponsorreklam får tryckas på tröjorna
  • Inga namn får tryckas på tröjan
  • När spelarna har vuxit ur tröjorna kan frågan ställas till Boo FF om klubben vill köpa dem för ett reducerat pris eller så finns också möjligheten att eventuellt sälja till ett yngre Boo FF lag om intresse finns.

Beställning görs endast via Boo FFs kansli. Beräknat leveranstid ca en månad.

Tack på förhand att ni respekterar detta.

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
 rsplaneringhemsidan
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub