Boo ff

Boo FF Fadderveckor v20-21

Boo FF Fadderveckor

För 3:e året har vi Fadderveckor mellan våra lag och i år genomför vi detta under veckorna 20 och 21 (16-28 maj). I år får även pojkar och flickor födda 2007 besök.

Vi fick mycket positiv återkoppling från förra årets arrangemang där båda lag som fick besök och spelare som besökte lagen tyckte det var lärorikt och roligt. Också återkoppling från besvikna lag som inte fick besök. Några lag fick också genom detta en extra tränare som hjälper till då och då. Vi är medvetna om att det är en extra punkt för alla lag/ledare på en redan fullsmockad agenda men jag hoppas ni ser hur värdefullt det är för era spelare.

Syftet är att spelarna skall lära känna andra spelare i klubben i andra åldrar än sin egen, få känna på att vara instruktör samt att arbeta för att de äldre spelarna blir förebilder för de yngre. Jag ser att gemenskapen ökar och föreningskänslan, likaså att det egna laget stärks.

Hur skall då detta genomföras? -notera att det är obligatorisk för alla lag i berörda åldersgrupper
Spelare från de äldre lagen skall under två veckor besöka tre år yngre lag på en träning. Där skall spelarna i samarbete med lagets tränare antingen hålla i träningen, några övningar eller vara delaktiga i träningen på något aktivt sätt. Första veckan är det de äldsta lagen som besöker tre år yngre och veckan efter är det lagen som fick besök första veckan som besöker tre år yngre.

Mer information och schema kommer v18 att skickas till berörda lags lagledare.

Tack för att ni är med!

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
 rsplaneringhemsidan
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub