Boo ff

Bemanning av Café Boovallen

Här hittar ni information gällande bemanningen av cafeterian på Boovallen.

Vissa lag har fått ett "pass" som innehåller en speciell helgdag. Här vet vi ännu inte om det kommer att ligga matcher, vi får avvakta och se när det närmar sig aktuell helg. (Enligt Stockholms FF ligger mer eller mindre många matcher varje helg…)

För de lag som fått för- eller eftersäsongsveckor räcker det med en funktionär istället för två (eller tre), se bifogad bemanningslista, det står då "1 vuxen" till höger i listan.

Vi vet av erfarenhet att det alltid dyker upp oförutsedda händelser under året där vi kan behöva någon form av bemanning, då kommer vi att kontakta reservlagen be lagen på reservlistan om hjälp.

Nu håller vi tummarna för att allt runt cafeterian bara flyter på även i år – detta brukar fungera fantastiskt bra, tack vare er lagledare, stort tack på förhand för hjälpen med detta! (Påminnelse: om det mot förmodan är så att ett lag byter lagledare under året så är det viktigt att den avgående lagledaren överför cafeteriainformationen till den nya lagledaren, har hänt historiskt att detta missats…)

Hör gärna av er om ni undrar något om detta.

Hälsningar

/Kerstin

Boo FF

070 769 54 02

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub