Boo ff

Närvaroregistrering

Närvaroredovisning

Innan sommaruppehållet måste alla lag redovisa vårens aktiviteter i MyClub. Närvarorapporteringen måste färdigställas senast 23 juni, d v s före semesterperioden, och ska täcka alla aktiviteter laget haft under perioden 1 januari-30 juni 2016.

Detta görs genom att lagledaren färdigställer närvaron i MyClub och därefter meddelar att detta är klart via ett kort meddelande via mail till kansliet (kerstin.eriksson@booff.se). Vi vet att flertalet lag numera gör rapporteringen i sin app i samband med varje träning/match, men det finns också lag som väntar och sedan registrerar allt i MyClub vid ett och samma tillfälle.

Så fort vi fått klartecken från ett lag så går vi in och "skapar" själva närvarokortet och kollar att det ser OK ut. Därefter kan lagledaren antingen scanna in sin underskrift och maila in kortet till kansliet, alternativt skriva ut det, skriva under och sedan skicka in det till Boo FF, Box 2090, 132 02 Saltsjö-Boo.

Man kan naturligtvis även besöka kansliet och skriva ut det här på plats, skriva under och lämna det.

Vi ber de lag som har turnering eller annan aktivitet efter 23 juni att bara meddela det till kerstin.eriksson@booff.se, så vet vi/jag att er redovisning kommer först i början av juli.

En liten teknikalitet för lag som åker på övernattningsläger/-turnering, är att man måste notera kl 23.45 som sluttid för ett dygn och 00.15 som startid på nästa dygn, detta för att MyClub inte känner av när man skriver endast nollor.

Höstens närvarorapportering --> info kommer om datum.

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub