Boo ff

Boo FF Flickor och pojkar födda 2007

Förberedande träning


Boo FF:s övergripande målsättning är att få så många spelare som möjligt att fortsätta med sin idrott. I Boo FF ska det finns plats för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll oavsett nivå, talang eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Verksamheten ska förena individuell utveckling och skapande av lagkänsla.

Boo FF finns till för fotbollsspelaren(na). Verksamheten sätter alltid barnens bästa i första rum. Som ett led i vårt arbete med spelarutveckling kommer vi nu att erbjuda FP07-spelare som vill lite mer ett extra träningspass.

Syftet med förberedande träning

Tanken är att nå ut till spelare som brinner lite mer för sin fotboll och har viljan att "gnugga" lite extra! Denna träning är även en mötesplats där man träffar andra Boospelare än kompisarna i det egna laget. Detta ska vara ett extra träningstillfälle i veckan och ska alltså inte ersätta lagets ordinarie träningar och träningarna kommer ligga så att de inte krockar med lagens träningspass. Spelarna som anmäler sig tillhör fortfarande sitt ordinarie lag där man tränar, matchas och umgås.

Den förberedande träningen kommer dessutom vara en del av uttagningsprocessen för ett förstalag. Anledningen att vi väljer att använda förberedande träningen till detta är att spelarna under en längre period i en tryggare miljö kunna fokusera på fotboll. FP07:1 kommer bildas hösten 2019. Man kan naturligtvis vara med på den förberedande träningen även om man inte vill vara med i ett förstalag.


Upplägg/riktlinjer för träningspass
Träningspassen kommer att läggas upp utifrån vår spelarutvecklingsplan. För mer information läs mer här. Målet är att under året vara med i någon cup alternativ träningsmatcher med träningsgruppen för möjlighet till träning i matchmiljö. Träningspasset kommer att ledas av externa instruktör med föräldratränare i kullen som assisterande tränare. Är du tränare i kullen och intresserad av att vara en av instruktörerna? Maila: jeanette.ericsson@booff.se

 • Träningarna delas in i ett antal temaperioder som pågår under ett par veckor.
 • Exempel på teman som kommer att tränas är

  • Driva, dribbla, avsluta
  • Mottagning, passning, spelbarhet
  • Individuella försvarstekniker
  • Kollektiva anfallsmetoder
 • Varje träning innehåller isolerad-, funktionell- och spelträning.

Vilka får vara med?

Förberedande träning är för flickor & pojkar födda 2007. Det kommer vara ett träningstillfälle där pojkar och flickor tränar tillsammans. Vi ser att spelaren ska ha:

 • motivation och ambition
 • god träningsnärvaro

Kostnad, tid och plats?

 • 1 100 kr för hela året med start v.47
 • Tisdagar 19:00-20:00 Tältet på Nacka IP (v.47-51, 3-8, 10-13 tid och plats från v. 14 är inte klart)
 • Beloppet faktureras ca 2 veckor innan första tillfälle. OBS! Ingen återbetalning sker, senast inbetalning två dagar efter andra träningstillfället.

För anmälan klicka här

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
 rsplaneringhemsidan
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar  boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub