Boo FF - Utbildning

Normbollen och Supercoach

Utbildningen genomfördes 30 mars 2020

Normbollen
Är fotbollen till för alla och vem är norm i fotbollen?
En utbildning i jämställdhet, jämlikhet och normer samt genomgång av Normbollen som metod att använda med spelare, föräldrar och ledare för att diskutera frågorna. Vill vi att fotbollen ska vara en arena där alla känner sig välkomna måste vi skapa en inkluderande miljö.

Normbollen är ett material och metod som är tänkt att användas regelbundet för att belysa frågor som måste belysas inom fotbollen för att miljön på och runt planen ska vara välkomnande och fri från diskriminering.

Supercoach
Det ultimata coachingverktyg, stor aktivitet på liten yta och bra teknikträning. Den pålitliga träningsapp som används av tränare på alla nivåer. Från nybörjare till professionella.

Supercoach ger dig kunskap och inspiration för att maximera dina coachningsförmågor, vilket ger en roligare och engagerande träningsupplevelse för spelare och tränare.

Föreläsare och instruktörer
Normbollen är skapad av Charlotte Ovefelt, utbildad inom genus och beteende & hälsovetenskap. Charlotte har lång erfarenhet av fotboll både som ledare, spelare och förälder samt många års erfarenhet av att arbeta med jämställdhet & jämlikhet.

Supercoach, Ola Larsson (f.d. akademichef i IF Brommapojkarna, numera teknisk direktör i Hammarby IF och grundare av Supercoach), kommer att dela med sig av sina erfarenheter. Ola Larsson har en gedigen utbildning som PRO-utbildad fotbollstränare och högskoleutbildning i pedagogik. Han har under många år bidragit till att utveckla de träningsmetoder som IF Brommapojkarna använt för att utbilda framgångsrika spelare som Albin Ekdal, John Guidetti, Ludwig Augustinsson, Simon Tibbling mfl.

Facebook Normbollen

Facebook Supercoach

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub