Jobba hos oss

Vill du vara med och fostra framtidens fotbollsspelare?

Boo FF är en förening med 2700 medlemmar. I Boo FF ska det finns plats för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll oavsett nivå, talang eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Vår övergripande målsättning är "Så många som möjligt, så länge som möjligt". Boo FF jobbar efter en utvecklingsmodell som har utgångspunkt i individens intresse för och utövande av fotboll. Där olika byggstenar i fotbollsutövande adderas efter åldern på spelarna.

Från glädjen (som alltid ska vara centralt) via lärande (10-12) till träning (13-15) och slutligen presterande som ska ha fokus först från 16 års ålder.

En modell som gör det möjligt att växa med och i Boo FF som fotbollsspelare, tränare och som individ.

I Boo FF finns spelare med olika grad av intresse och engagemang för fotbollen. Oavsett grad är alla välkomna i Boo FF. För de spelare som vill lite mer dvs. har en större ambition och vilja finns möjlighet från 12 år att söka till att vara med i våra förstalag.

All vår verksamhet, oavsett om man spelar i ett förstalag eller ett utvecklingslag ska följa Fotbollens "Spela, lek och lär" som är fotbollens riktlinjer och ledstjärnor.

Vad innebär det att vara förstalagstränare i Boo FF?

  • Du ska utbilda och utveckla Boo FF:s förstalagsspelare. Som förstalagstränare arbetar du både med lagets och individens utveckling, dock är det spelaren som är i fokus.
  • Din träning och matchning bedrivs efter vår spelarutvecklingsplan samt vår träningsmodell. Du ansvarar också för att Boo FF:s vision, värdegrund och övriga riktlinjer efterlevs.
  • Du ansvarar tillsammans med sportchef för att hela årskullen arbetar efter Boo FF:s verksamhetsmodell genom ansvar för rotationsträning, mixlag samt kontinuerliga möten med övriga tränare i ålderskullen.
  • Ansvarar tillsammans med ansvarig ledare/lagledare för att en verksamhetsplan upprättas och lämnas in till kansliet.
  • Ansvarar för genomförande av träning.
  • Ansvarar för coachningen av laget.

Våra aktuella uppdrag:

Ansökningar och CV skickas till info@booff.se

Vi är alltid intresserade av tränare som vill vara med och utveckla vår verksamhet framåt, specifikt behövs följande:

Vi söker även dig som spelar eller har spelat fotboll, är 15 år eller äldre och vill börja dela med dig av dina fotbollskunskaper till yngre spelare. Vi söker assisterande tränare till både våra utvecklingslag och förstalag samt instruktörer till extra träningsgrupper och andra arrangemang.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub