Boo FF söker kommunikativ SPINDEL till kansliet!

Tjänsten är tillsatt och startade januari 2020 - här kan du se vem som drog vinstlotten.

Nu finns chansen för dig som är bra på struktur och planering, har skinn på näsan och gillar föreningsliv, att få ett spännande jobb inom idrotten! Vi söker en ny medarbetare till vårt team på Boo FF:s kansli, där du tillsammans med oss andra är med och utvecklar en av Sveriges största idrottsföreningar för barn och ungdomar!

Det gäller en heltidstjänst som föreningskonsulent med ansvar för organisering av träningstider, koordinering av utbildningar för våra 550 ledare, Gåfotbollen, Ledarfotbollen och inte minst delaktighet i planering och genomförande av arrangemang som Nackamästerskapen, fotbollsskolor och Knattefotbollen.

Som du förstår handlar jobbet i en så stor förening rätt mycket om struktur och kommunikation. Men också om idrottsglädje och möjligheten att bidra till verkligt meningsfull verksamhet för barn och ungdomar. Vi tror att du är den strukturerade och effektiva typen som gillar att jobba med stort eget ansvar. Har du erfarenheter av föreningsliv kan det vara ett plus.

Arbetstiden är förutom dagtid vardagar även delvis förlagd till kvällar samt helger.

Välkommen med din ansökan till oss senast den 18 oktober!

För frågor och ansökan:
Liv Sahlberg - klubbchef
liv.sahlberg@booff.se

Start omgående.

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub