Stripe boo ffbannerhemsida3

Diplomerad Förening (DF)

Svenska Fotbollsförbundet (SvFF) arbetar med att utveckla svensk fotboll och med det också fotbollsföreningarna i Sverige. För att hjälpa föreningarna i sin utvecklingsresa så har SvFF lanserat Diplomerad Förening (DF). Diplomerad förening kan beskrivas som en paketering av fotbollens föreningsutveckling där det har skapats en struktur för föreningar att arbeta med sin utveckling.

Boo FF vill hänga med på resan mot framtidens idrott!
Idrotten ska hålla oss i rörelse hela livet men de senaste åren har vi sett att barn och ungdomar slutar allt tidigare och att de flesta inte hittar tillbaka till idrotten. Idrotten bestämde sig att det var dags för en förändring. De olika idrotterna gick ihop för att utmana bilden av hur det ska vara att idrotta i en förening och i samma veva staka ut vägen för framtiden. De enades om en gemensam vision, Strategi 2025.
Du kan läsa mer om den här.

Diplomerad Förening är ett första steg
I samarbete med SvFF kommer Boo FF genomföra DF. Med start vecka 22 kommer våra ledare, vårdnadshavare med spelare att få en enkät kopplat till projektet. Enkäterna kommer skickas i två varianter, en till ledare och en till vårdnadshavare där frågor till spelaren är inkluderat i enkäten.

Efter att enkäterna är genomförda kommer vi att utvärdera resultatet i Boo FF och sedan upprätta handlingsplaner på förbättringsåtgärder på de områden där vi ser det behovet. Vi kommer också få bekräftelser på det vi redan är bra på. Detta kommer vi att få både på föreningsnivå och på utvalda målgrupper som killar och tjejer, olika åldrar, olika lag mm.

Hjälp oss att utveckla Boo FF till en ännu bättre förening!

Tack på förhand för ditt engagemang.

Här kan du läsa mer om SvFF:s information gällande Diplomerad förening.

Här kan du läsa med om Diplomerad Förening; Varför, hur och steg för steg.

Md bilddf
Klicka på bilden för att läsa mer om Diplomerad Förening och processen
Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md konstexpo
Vi stödjer Boo FF:s sociala fond
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub