Boo FF - Ledare

Bemanning av Café Boovallen

Cafeterian öppnar 4 april och har öppet under säsong när det bedrivs verksamhet på Boovallen. Från mitten av juni till mitten av augusti är det sommarstängt och i mitten av november stänger cafeterian för året. Exakta datum står i årsplaneringen som du finner på förstasidan samt i cafeteriaschemat.

Alla lag i Boo FF från 9-18 år blir tilldelade dagar där de ansvarar för bemanningen, antingen mån-tors eller fre-sön. Tiderna fördelas av lagledaren mellan föräldrarna i laget och varje lag ansvarar för att cafeterian är bemannad de tider som är tilldelade. Det är inte tänkt att tränare eller lagansvariga ska behöva bemanna passen då de redan lägger ner så mycket tid på laget. Vid ev. byte av lagledare under året är det viktigt att informationen förs vidare.

I Cafeteriaschemat för 2022 (uppdat.sep) står respektive lags datum och veckodagar för när varje lag ska bemanna cafeterian beskrivet. Titta i schemat när ert lags tjänstgöring ligger inlagt och var noga med att lägga in det i er kalender, en del av lagen ligger ju en bit fram i säsong. Observera vilka dagar ni bemannar då det kan variera vecka till vecka på grund av helgdagar eller arrangemang såsom till exempel Nackamästerskapen och Boo FF-dagen. Notera även behovet av antal personer per pass som står beskrivet i kolumnen längst till höger. Detta är baserat på tidigare år och beräknat utifrån hur stort flöde det brukar vara i cafeterian i samband med de aktiviteter som sker på Boovallen, exempelvis träningar, matcher, knatte- och lekisverksamhet. En del pass kräver runt 3-4 personer men de allra flesta endast 1-2.

Cafeteriainstruktionerna för 2022 innehåller viktig information om rutiner och regler för bemanningen av cafeterian. Läs dessa före ni kommer till ert pass. Mer precis information gällande omklädningsrum, betalning och dylikt finns i pärmen på plats.

Telefonlistan för bemanningen av cafeterian 2022 skall fyllas i med namn på vårdnadshavare som skall bemanna samt telefonnummer. Listan skall skickas i god tid, minst 1 vecka före lagets första pass till cafeteriaansvarige: Caroline Küttim Diaz

Vi vet av erfarenhet att det alltid dyker upp oförutsedda händelser under året där vi kan behöva någon form av bemanning, då kommer vi be lagen på reservlistan om hjälp. Cafeteriabemanningen har fungerat fantastisk bra under åren och vi satsar på det även 2022.

Gällande Covid-19
Med en öppen cafeteria så finns det tillgång till omklädningsrum, toaletter och möjlighet att tvätta händerna, förutom förstås att handla mellanmål etc. Boo FF har genomfört åtgärder för att begränsa smittspridningen. Ett skyddsglas är uppsatt mellan personalen i cafeterian och besökarna. Det finns god tillgång till städprodukter, plasthandskar, munskydd, handsprit och såklart tvål och vatten. Personalen uppmanas att torka av ytor med jämna mellanrum. Mer info om det finns i instruktionspärmen i cafeterian. Ytterligare åtgärder kan tillkomma. Boo FF följer utvecklingen gällande restriktionerna och kommer att anpassa verksamheten efter det.

Vid frågor eller funderingar kontaktas cafeteriaansvarige: Caroline Küttim Diaz

Åldersgräns

Under samtliga pass måste minst en person som arbetar i cafeterian vara över 18 år. Barn mellan 13 - 15 år får assisterar i cafeterian tillsammans med förälder, ej ansvara för kassan, lyfta tungt el. arbeta m. farliga maskiner. Vid 16 -17 år får en hjälpa till i cafeterian, med förälders godkännande, m. inte lyfta tungt. Var vänlig läs Arbetsmiljö upplysningen som finns i pärmen i cafeterian vid oklarheter, eller gå in på: https://www.arbetsmiljoupplysningen.se/Amnen/Minderariga/

Att köpa sig fri från tilldelad cafeteriatjänst

Att bemanna Boo FF:s Cafeteria är det uppdrag som spelarnas föräldrar får under säsong och det är en förutsättning för att vi skall kunna ha en cafeteria för våra medlemmar och besökare. Det går inte att köpa sig fri från detta uppdrag.

Om det är så att syskon eller dylikt anlitas för att hjälpa till med att bemanna passet så att bemanningen skall gå ihop är det ytterst viktigt att detta i god tid förmedlas till cafeteriaansvarige. Reglerna gällande åldersgräns skall fortfarande uppfyllas.

Stort tack för er insats!

// Boo FF Kansli

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub