Förberedande träning

Boo FFs övergripande målsättning är att få så många som möjligt att fortsätta med sin idrott. I Boo FF ska det finnas plats för alla barn, ungdomar och äldre som vill spela fotboll oavsett nivå eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Verksamheten ska förena individuell utveckling och skapande av lagkänsla.

Boo FF finns till för fotbollsspelaren(na). Verksamheten sätter alltid barnens bästa i första rum. Som ett led i vårt arbete med spelarutveckling erbjuder vi de spelare som vill lite mer i åldern 11 och 12 år ett extra träningspass.

Syftet med förberedande träning
Tanken är att nå ut till spelare som brinner lite mer för sin fotboll och har viljan att "gnugga" lite extra! Träningen är också en mötesplats där man träffar andra Boo FF-spelare än kompisarna i det egna laget. Det är ett extra träningstillfälle i veckan och ska alltså inte ersätta lagets ordinarie träningar. Träningarna kommer ligga så att de inte krockar med lagens ordinarie träningspass. Spelarna som anmäler sig tillhör fortfarande sitt ordinarie lag där de tränar, matchas och umgås.

Den förberedande träningen kommer vara en del av uttagningsprocessen för det förstalag som bildas det året spelaren fyller 13 år. Anledningen till att vi väljer att använda den förberedande träningen till uttagningstid är att spelarna under en längre period kommer känna sig tryggare i miljön och kan fokusera på fotboll. Information om att anmäla sitt intresse för att spela i ålderskullens Lag 1 kommer i augusti/september.

Man kan naturligtvis vara med på den förberedande träningen även om man inte vill vara med i ett förstalag.

Upplägg/riktlinjer för träningspass
Träningspassen kommer att läggas upp utifrån vår spelarutvecklingsplan. För mer information läs mer här. Målet är att under året vara med i någon cup alternativ träningsmatcher med träningsgruppen för möjlighet till träning i matchmiljö. Träningspasset kommer att ledas av externa instruktör med föräldratränare i kullen som assisterande tränare. Är du tränare i kullen och intresserad av att vara en av instruktörerna? Meddela lukas.kroon@booff.se

 • Träningarna delas in i ett antal temaperioder som pågår under ett par veckor.
 • Exempel på teman som kommer att tränas är
  • Driva, dribbla, avsluta
  • Mottagning, passning, spelbarhet
  • Individuella försvarstekniker
  • Kollektiva anfallsmetoder
 • Varje träning innehåller isolerad-, funktionell- och spelträning.

Vilka får vara med?
Förberedande träning är för flickor & pojkar 11 - 12 år. Det kommer vara ett träningstillfälle per åldersgrupp där pojkar och flickor tränar tillsammans. Vi ser att spelaren ska ha:

 • motivation och ambition
 • god träningsnärvaro

Kostnad, tid och plats?
1 100 kr för hela året med start v.47.

Tisdagar i Tältet på Nacka IP (v.47-51, 3-8, 10-13):

 • 18:00-19:00 för FP 11 år
 • 19:00-20:00 för FP 12 år

Tisdagar på Boovallen 1 v.14-24 samt 34-43

 • 18:00-19:00 för FP 11 år
 • 19:00-20:00 för FP 12 år

Betalning

 • Fakturan skickas i samband med anmälan. OBS! Ingen återbetalning sker, senast inbetalning två dagar efter andra träningstillfället.

För anmälan klicka här

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar  boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg 002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub