Boo FF - Utbildning

Målvaktsträning

Målvaktsträning 2023

Målvaktsträningen i Boo FF vänder sig till P/F12-Senior och bedrivs en dag i veckan. Ansvariga tränare är Kristoffer "Poppen" Björklund, ansvarig för äldsta ungdomslagen samt senior, och Kristin Oscarson, ansvarig för P/F12-06. Tillsammans med de ansvariga tränarna medverkar även målvakter från våra äldsta flick- och pojklag som instruktörer.

Målvaktsträningen för hela föreningen pågår v. 16-24 på våren och v. 33-43 på hösten. Träningen kommer att bedrivas på tisdagar kl 16:00-18:15. De lag som önskar delta bokar en plats för en målvakt till en kostnad av 800kr per lag. Denna plats nyttjar sedan laget under hela perioden och kan antingen skicka en och samma målvakt eller rotera mellan olika målvakter. Av utrymmes och kvalitetsskäl kan vi endast ta emot en målvakt per lag per tillfälle, men det går att önska fler platser om man vill. Vi gör sedan en bedömning om det går att erbjuda.

Anmälan till målvaktsträning 2023 skickas ut i april till lagledarna.

Målvaktsträning under v.46-50 och v. 5-14 vänder sig till målvakter i första lagen och pågår i Nacka-tältet. Separat info skickas ut till berörda lag.

Nedan finner ni info om vad som erbjuds till respektive ålder.

7 år – 10 år

Ingen målvaktsträning bedrivs av föreningen. Vi uppmanar till att samtliga spelare testar positionen och att det ständigt roteras. Vi råder även till mycket koordination och motorikövningar för att utveckla en allsidighet och på så sätt lägga en bra "grund" för framtida målvakter. En god koordination kommer att främja samtliga spelare, oavsett framtida position. Enstaka läger/camper kan förekomma med målvaktsinstruktörer på plats.

11 år – 12 år

Lagen är nu varmt välkomna att anmäla sig till målvaktsträningen. Grupperna sätts ihop för att ge målvakterna en så bra utbildningsmiljö som möjligt. Träningen varar 45 min och närmare info skickas ut i april.

En plats per lag erbjuds, men vid eventuella lediga platser kan lag anmäla fler målvakter.

13 år – äldre

Den verksamhetslagda målvaktsträningen fortsätter att bedrivas. Från och med året de fyller 13 år erbjuds även målvaktsworkshop. Det är obligatorisk för första lags målvakter och fri anmälan för övriga. Målvaktsworkshopen har som syfte att ytterligare utbilda målvakterna samt skapa en god samhörighet. Målvaktspositionen kan vara en utsatt position ibland och det ställs helt andra krav på personen jämfört med en utespelare, därför är det viktigt att de har en god utbildning och känner en samhörighet till varandra. Läs mer här om tidigare och kommande träffar, där till exempel finns material gällande fysträning för målvakter från ATC.

Här finns anmälan till målvaktsträningen 2023:
https://response.questback.com/booff/mlvakt2023

OBS! Fel tider står i anmälan. 16:00-16:45, 16:45-17:30 samt 17:30-18:15 gäller.

Kontakta kristinoscarson34@gmail.com vid frågor om målvaktsträningen i föreningen.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub