Boo ff

Styrelse

Boo FFs styrelse har till uppgift att leda och ansvara för föreningen. Styrelsen delegerar det operativa ansvaret till föreningens klubbchef.

Styrelsen består av en ordförande och sju ledamöter samt två suppleanter. Ordförande väljs på 1 år. Styrelseledamöter och suppleanter väljs på 1-2 år.

Styrelsens mål under mandatperioden är att förbättra kvalitén i hela verksamheten, ledarskapet på alla nivåer, våra anläggningar samt kommunikationen från föreningen. Flera av styrelsens ledamöter arbetar redan i olika roller inom Boo FF och har ett eller flera barn i verksamheten. Arbetet bygger på långsiktighet, skapa möjligheter och utmaningar för alla, så vi på det sättet kan nå vårt mål - så många som möjligt, så länge som möjligt.

Boo FF styrelse 2017

Ordförande/ekonomiansvarig

Mikael Benckert
Mandatperiod: 1 år
Yrke:
Kontakt

Jag är med i styrelsen eftersom jag tycker att barn och ungdomsfotboll är det viktigaste och roligaste finns. Att medverka till att ge barn och ungdomar ett livslångt förhållande till en laggemenskap och föreningstillhörighet innebär att vi ger våra barn livserfarenheter långt utöver själva boll spelandet.

Jag kan bidra till Boo FF:s styrelse dels genom att själv ha varit aktiv både som fotbollsspelare och fotbollsledare men också genom den erfarenhet jag har av att leda olika organisationer som växer och som behöver förändras i takt med detta.

Ledamot/sekretärare
Susanne Staffansson
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Projektledare American Express
Kontakt

Styrelsearbetet är mitt sätt att bidra till att vår förening blir ännu bättre. Jag har en son i Boo FF P04:2 och en i P02:4 där jag också är kassör. Mitt intresse för föreningen och mitt engagemang härstammar från dessa lag.

Ledamot
Sanna Stolt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Butikschef Hemköp Mall of Scandinavia
Kontakt

Jag har ett barn i föreningen, P04, har tidigare också haft en i P98. Jag är nu inne i mitt 6:e år i styrelsen.
Började spela fotboll när jag var 6 år i Boo IF och spelade som 13-åring i Boo FFs damlag. Vid 16 års ålder fick jag sluta då skadorna blev för många. Fotbollen har alltid varit en stor del i hela min familjs liv.

För mig är det viktigt att breddfotbollen finns, fungerar och är en central del av klubbens verksamhet. Jag ser fram emot att utveckla den enorma möjlighet vi har med så många ledare och tränare i föreningen. Kommunikation i alla dess former kommer vara en viktig del framåt för en framgångsrik framtid.

Ledamot
Adde Granberg
Mandatperiod 2 år
Yrke: Produktionsutvecklingschef Sveriges Television
Kontakt

Ledamot

Joakim Amneus
Mandatperiod: 2 år
Yrke:
Kontakt

Tränare och lagledare F03 utvecklingslag 2010-2013.
Lagledare F03:1 2015-2016.
Lagledare Flickjuniorer (F02/03) 2016-

Ledamot

Tinna Bondestam
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Mediamentorerna AB och Change Academy AB
Kontakt

Jag är medlem i Boo FF sedan 2013 då min son började i fotbollsskolan och jag själv valde att bli lagledare. Att få återvända till fotbollen som varit en stor del av min egen fritid när jag var barn/ung känns fantastiskt roligt. Jag har varit engagerad i olika typer av ideell föreningsverksamhet genom åren och att nu fördjupa engagemanget i Boo FF känns både viktigt och kul. Inom idrotten finns så många möjligheter att erbjuda både meningsfull, sund och spännande gemenskap på en arena där flera generationer dessutom fortfarande naturligt möts.

I styrelsen vill jag bidra med idéer om organisation, kommunikation och ledarengagemang, något som jag även ägnar mitt yrkesliv åt numera.

Ledamot

Joakim Lidfeldt
Mandatperiod: 1 år
Yrke: Managing Director, Sanford Bernstein
Kontakt

Jag brinner för att i Boo FFs styrelse förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer inom vår förening. Vi har fyra barn som är eller har varit verksamma inom Boo FFs fotboll. Fredrik spelar idag i A-laget och Jennifer i F 06:1. Jag är själv fotbollsfostrad i DIF, för att till slut koncentrera mig på basket som jag spelade på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Som tränare har jag ett SvFF Advance / UEFA A diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Ledamot

Ola Stadler
Mandatperiod: 2 år
Yrke: Marknadsanalytiker och partner på Prognoscentret AB
Kontakt

Mitt namn är Ola Stadler och blev invald i styrelsen 2017. Jag bor i Lännersta och har två barn (födda -08 och -11) som båda spelar fotboll i Boo FF. Tidigare var jag tränare i sonens fotbollslag men suget av att kunna påverka föreningens utveckling ur ett helhetsperspektiv har gjort att jag nu finns i Boo FF:s styrelse.

I det civila har jag tidigare arbetat 15 år på Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna och där formades mina värderingar om hur en sund barn- och ungdomsidrott ska bedrivas.

Att Boo FF är en av Sveriges allra största fotbollsföreningar innebär många utmaningar, t.ex. de begränsade träningsmöjligheterna samt att hitta rätt balans mellan bredd och elit, detta gör uppdraget extra spännande. Målet är givetvis att ha en välfungerande förening där så många som möjligt är nöjda med verksamheten.

Alla delar i Boo FF:s verksamhet intresserar mig, men jag värnar extra mycket om barn- och ungdomsverksamheten med alla de goda följdeffekter som det oftast leder till.

I ett styrelsearbete kommer jag, förutom ett stort engagemang, kunna bidra med idrottspolitiska perspektiv, samt med gedigen erfarenhet och stor kunskap när det gäller statistik, undersökningar och forskning inom idrotten. Mina goda kontakter på SvFF, RF och SISU Idrottsutbildarna kommer säkert också till nytta.

Mitt allmänna idrottsintresse är mycket stort där fotbollen har en given central plats. Förutom Boo är Kalmar FF laget i mitt hjärta.

Styrelsesuppleant

Mats Fröling

Mandatperiod: 1 år
Yrke: Program Manager på Ericsson
Kontakt

Styrelsesuppleant

Joakim Uvegård

Mandatperiod: 1 år
Yrke: jurist på Skagen AS
Kontakt

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub