Boo FF - Utbildning

Tränarutbildning Idrottspsykologi 2021

"Att skapa en trygg och utvecklande idrottsmiljö genom utvecklande ledarskap och fotbollspsykologi"

Utbildare: Magnus Winter, Idrottspsykologisk rådgivare och managementkonsult


Det finns en faktor som i särklass är mest avgörande för att skapa en idrottsmiljö där unga fotbollsspelare stannar kvar länge och där barn och ungdomar har roligt och utvecklar såväl sina idrottsliga färdigheter som sociala förmågor. Den faktorn är tränaren!

2021 erbjuder Boo FF, i samarbete med den idrottspsykologiska rådgivaren Magnus Winter, sina tränare en tränarutbildning som sätter fokus på mekanismerna bakom motivation, prestation, utveckling och psykiskt välbefinnande.

Barn och ungas idrottande kan ha flera olika mål och olika betydelse beroende på individ. Kan man som tränare lyssna på och utgå från dessa olikheter och sätta optimal utveckling före maximal prestation ökar sannolikheten att man skapar en idrottsmiljö där så många som möjligt kan och får spela fotboll så länge som möjligt och för vissa till och med leder till en professionell fotbollskarriär.

I den här utbildningen, som består av sex utbildningstillfällen, får du en introduktion i fotbollspsykologi och hur förändrade beteenden utifrån föreningens värdegrund kan påverka tankar och känslor som får effekt på prestation och välmående. Du får också lära dig nycklarna till transformativt ledarskap ("transformational leadership"), som är en evidensbaserad ledarskapsfilosofi som idag är speciellt lämpad för barn- och ungdomsidrott.

Självklart får du under utbildningen möjlighet att träna på och praktisera hur du som tränare bör agera och vad som bör känneteckna din ledarstil för att dina spelare ska känna motivation, lust, vilja till ansträngning och psykiskt välbefinnande.


Viktig information!

- Tillfälle 1 är en föreläsning där alla tränare är välkomna. Sista anmälningsdag är 18/4.

- Tillfälle 2-6 är ett bindande utbildningspaket med ett begränsat antal platser. Utbildningen kräver att du gått Tillfälle 1 och det är obligatorisk närvaro på samtliga träffar. Sista anmälningsdag är 9/5.

- Utbildningen sker digitalt via Zoom, länk skickas ut ett par dagar innan tillfället.

Obs! Om du önskar gå samtliga tillfällen måste du göra två anmälningar, en för föreläsningen och en för resterande utbildningstillfällen.


Datum:

Tillfälle 1: 20/4 18:30-20:30

Tillfälle 2: 12/5 18:30-20:30

Tillfälle 3: 3/6 18:30-20:30

Tillfälle 4: 31/8 18:30-20:30

Tillfälle 5: 22/9 18:30-20:30

Tillfälle 6: 14/10 18:30-20:30


Anmäler dig gör du via länkarna nedan

Idrottspsykologi Tillfälle 1 (sista anmälningsdag är 18/4)

Idrottspsykologi tillfälle 2-6 (sista anmälningsdag 9/5)

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub