Boo ff

Domarkontakt, ersättning domarkostnader och spelregler

Domare 5 mot 5 :S:t Erikscup serierna tillsätts av Boo FF. Kommer ingen domare skall lagen tillsätta egen domare och genomföra matchen. Domarkontakt 2018: Jeanette Ericsson, 08-55614844, jeanette.ericsson@booff.se

Domare 7-mot 7, 9 mot 9 samt 11 mot 11 S:t Erikscup serierna tillsätts av Stockholms fotbollsförbunds zonledare. Kommer ingen domare i matcher upp till 15 år (ej elitmatcher) skall lagen tillsätta egen domare och genomföra matchen.

Domare till träningsmatcher, kontakta Jeanette Ericsson, 08-55614844, jeanette.ericsson@booff.se

Rutin för domarkontakt inför match 

En eller två dagar innan matchdag, skickar ett mail, sms eller ring till domaren för att presentera er och kolla så att domaren inte har missat matchdagen. På så vis vet ni att domaren kommer och domaren kan känna sig trygg då de redan fått en första kontakt med er som ledare. Kontrollera vem domaren är på Stockholms fotbollsförbunds hemsida, S:t Eriks Cupen www.stff.se eller i utskickat dokument för 5-manndomare

Rekommenderat till alla domare är att vara på plats i god tid innan match. Domare i 5-manna dömer oftast 2 matcher på rad på samma plan.

Ersättning för domarkostnader

Alla matcher som spelas i S:t Eriks-Cupen (som har ett matchnummer) är ersättningsgrundande från föreningen. Domarkostnader i samband med träningsmatcher och cupmatcher ersätts ej av föreningen. Kvitton kan lämnas in löpande under säsongen. Dock vill vi endast betala ut pengar till en person i varje lag, dvs att lagets kvitton kanaliseras via en person i respektive lag.

För att ersättning ska kunna betala ut så måste kvittot vara korrekt ifyllt. Kontrollera noggrant att:

  • matchnummer finns angivet
  • alla adress- och personuppgifter om domaren finns angivna på domarkvittot.

Om det saknas uppgifter på inlämnat domarkvitto så betraktas det som ofullständigt och ingen ersättning utbetalas. Endast originalet är ersättningsgrundande alltså inte kopior eller handskrivna lappar.

Saknas det uppgifter på ert domarkvitto så kan ni söka på StFF:s hemsida under Tävling och domare. Leta fram er serie och där finns också kontaktuppgifter till domaren. För 5 mot 5- matcher har ni fått fil med kontaktuppgifter från Jeanette.Tack på förhand att detta är klart när ni lämnar tillsammans med korrekt ifyllt underlag.

Sista inlämningsdatum av domarkvitton till kansliet, för ersättning är den 30 juni för första halvåret, därefter 30 november för höstsäsongen. NOTERA att 30 november är absolut sista dagen att lämna in säsongens domarkvitton.

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
 rsplaneringhemsidan
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub