Boo FF - Utbildning

Boo FFs Fotbollslekis ( 5 år)

Fotbollslekis bygger på fotbollens spel, lek och lär och syftet är att skapa glädje och lust för fotboll. Träning/lek med boll kommer att vara i fokus och målet är att ha kul och väcka ett intresse för fotboll på ett roligt sätt.

Fotbollslekis består av tre grundpelare som ska inspirera till fysisk aktivitet, idrott i allmänhet och intresse för fotboll i synnerhet.

I slutet av februari varje år skickar vi ut inbjudan till innevarande års Fotbollslekis per post till en vårdnadshavare för alla 5-åringar som har postnummer 132xx. I samband med utskicket öppnar också anmälningslänken.

Fotbollslekis startar i slutet av april och spelarna tränar sedan en gång i veckan, fem gånger på våren och fem gånger på hösten.Spelarna delas upp i grupper om ca 13 barn och träningen leds av ungdomsinstruktörer, som själva spelar fotboll i Boo FF.

Boo FF:s Fotbollslekis 2020

Under 2020 erbjuder Boo FF Fotbollslekis på Boovallen 2 på måndagar eller onsdagar kl 16.55-17.45. Årets Fotbollslekis riktar sig till spelare födda 2015.

Uppdatering 3 april 2020 - Det är klart att med den situationen vi nu har i samhället så kräver det särskilda åtgärder kring mycket. Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. Boo FF strävar efter att bedriva verksamheten som planerat. Med de riktlinjer vi har nu så kommer vi att genomföra Fotbollslekis enligt planerade datum med följande förhållningsregler:

  • vi ökar den totala planytan som barnen skall vara på
  • vi önskar att föräldrar samarbetar så att det enbart är en förälder på tre barn. Vi tänker att många känner varandra så att det går att lösa (det går fortfarande att lämna sitt barn till samlingen men sedan att t.ex. gå en promenad om man inte skall vara kvar).
  • Cafeterian kommer att ha begränsad försäljning utomhus under tiden.
  • Tänk på att det är ett nytt pass med 6-åringar som börjar efter ert så vi (och 6-åringarna) är tacksamma att ni inte dröjer kvar på Boovallen efter så att det blir parkeringsplatser ledigt. – Trist för det är ju mycket trevligt att stanna kvar och se de äldre träna 😊 men den tid kommer.

Information skickas till samtliga anmälda 3 april på em.

Tid och plats: Boovallen 2, måndagar eller onsdagar kl. 16.55-17.45

Datum våren:
måndag 27 april, 4, 11, 18, 25 maj
onsdag 22, 29 april, 6, 13, 27 maj

Datum hösten:
måndag 24, 31 augusti, 7, 14, 21 september
onsdag 26 augusti, 2, 9, 16, 23 september

Deltagaravgift: 1 000 kr (se uppdatering nedan). I priset ingår medlemskap i Boo FF (à 100 kr). Nedan text är uppdaterad här på hemsidan 20/3-20 men har stått på själva fakturan från början.

Viktigt! Notera att förfallodag på fakturan är lagd så att barnet ges möjlighet att "prova på" två gånger innan det är dags att betala.
Betald faktura återbetalas ej.

UPPDATERAT 2 JULI:
Det finns plats kvar i vissa Lekis-grupper både måndagar och onsdagar. För anmälningar som gjorts efter 4 juni har fakturan reducerats till 750 kr.

Detaljerad information till dem som anmält/anmäler sig under sommaren kommer senast 13 augusti.

Sista anmälningsdatum: 25 mars
Betalning: Faktura kommer med automatik vid anmälan.
Mer information: Skickas ut via epost till anmälda ca 10 april.

För anmälan klicka här

Välkommen med er anmälan.


Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub