Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar

Ordföranden har ordet


En sommarhälsning från Boo FF

En sommar fylld av fotbollscuper och annat skoj är snart här och vi passar på att blicka tillbaka mot en händelserik Boo-vår.

Vi kan konstatera att det finns ett stort intresse att vara med i vår förening. Vårens enkät som skickades ut till alla medlemmar fick ett fantastiskt gensvar, närmare 550 medlemmar visade sitt engagemang och gav oss värdefull input inför framtiden, stort tack för det! Vi återkommer med en sammanställning av den genomförda enkäten efter sommaren och vilka slutsatser vi har dragit av era synpunkter.

När det gäller fotbollsverksamheten har den nått nya höjder, Över 500 barn har fyllt Boovallen med liv och rörelse i vår verksamhet för de yngre åldrarna och det nyligen avslutade sommarfotbollslägret välkomnade rekordmånga deltagare, hela 518 stycken. Succén fortsätter och det finns fortfarande några platser kvar till nästa fotbollsläger som startar den 8 augusti, anmälan görs här https://member.myclub.se/public/forms/9869/rqTbtR5W44/.

Vi har också sett och hört om många fina prestationer bland våra lag, vilket förstås är glädjande. Men sättet vi har tagit våra utvecklingssteg är än mer glädjande; vi är engagerade, men låter det inte gå ut över domare och motståndare. Vi har en gemenskap - både inom laget och föreningen - som ger oss styrka och tillsammans är vi oslagbara. Låt oss fortsätta på den inslagna vägen!

Liv Sahlberg har avslutat sin tjänst som klubbchef och vi tackar henne för de värdefulla insatser som hon har bidragit med. Det jobb som har gjorts genom åren gör att vi kan vara stolta över var Boo FF befinner sig i dag. Stolta men inte nöjda. För vi vill vara en fotbollsförening för framtiden, en förening som ständigt vill framåt. Vi vill utvecklas, både på och utanför fotbollsplanen. Därför behöver vi var nyfikna, flexibla och försöka hitta nya lösningar på gamla utmaningar. Det är inte lätt och tar ibland längre tid än vi önskar. Men vår målsättning är klar; vi vill framåt och vi gör det bäst tillsammans. Glad sommar på er, vi ses snart igen!

Stefan Alvén, styrelseordförande

Jörgen Alevad, klubbdirektör

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub