Boo FF - styrelse, stadgar och Årsmöteshandlingar

Valberedningens förslag till Boo FF styrelse 2022

Valberedningens förslag till styrelse och funktionärer i Boo FF 2022

Ordförande:

Stefan Alvén 1 år omval
Bor i Järla Sjö, 52 år och tidigare fotbollsspelare. Har spelat i Landskrona BoIS, Malmö FF, Djurgården och i IFK Norrköping. Var lagkapten i både Djurgården och IFK Norrköping. Efter fotbollskarriären så blev han invald i Djurgårdens styrelse, hade senare roller som både sportchef och manager i Djurgårdens IF.

Är sedan 2018 sportchef i Svensk Elitfotboll Dam. Har tränarlicens UEFA-A, verkat som tränare i Boo FF. Utbildad jurist jobbar även som advokat med sportjuridik som specialitet.

Ordinarie ledamöter:

Elin Rennerfelt ord. Ledamot Nyval 2 år
Ekonom och jobbar med marknadsföring i roller som marknadschef, försäljningschef och projektledare. Elin har en egen spelarkarriär i bland annat i Jitex med bland annat ett SM-guld i Hallsvenskan 1989. Elin har varit fotbollstränare i USA och tränare för ett F17-lag i Boo FF. Hon har genomgått tränarutbildning B och sitter med i Stockholms fotbollsförbunds styrelse.

Vendela Lantz ord. ledamot Nyval 1 år
Född 2004 och har spelat i Boo FF sedan 7-års ålder. Är nu målvakt i F17 och går 2:a året på gymnasiet. Vendela har gått tränarutbildning för målvakter och är även instruktör för yngre målvakter. Hon vill bli ledare för ett eget lag i föreningen och samtidigt kunna verka som en förebild för andra unga tjejer. Har också har varit aktiv på våra sommarläger, knatte- och fotbollslekis.

Vendela ingår i utvecklingsprogrammet Framtidens Fotbollsledare.

Malin Johansson ord. ledamot Nyval 1 år
Fotbollsmamma med flera års erfarenhet av Boo FF. Malin arbetar civilt som operativ chef på mediebyrån Trekronormedia, som bl.a. jobbat med Svenska Fotbollförbundet och Tv4. Malin har en god vana av styrelsearbete.

Joakim Lidfeldt ord. ledamot Omval 2 år
Joakim har varit med i styrelsen i flera år i och vill fortsätta att förbättra kvaliteten på spelarutbildningen och ledarskapet på alla nivåer. Är företagsledare till vardags. Spelat basket på elitnivå i J-landslaget och Alvik. Har SvFF Advance / UEFA A-diplom och har även läst universitetskurser i Sports Management och Talangutveckling. Jobbar också med tränarutbildning för SvFF på C- och B-nivå.

Mattias Jonsson ord. ledamot Omval 2 år
Mattias har varit verksam i föreningen i många år i flera olika roller och har bland annat jobbat på kansliet i några år. Mattias är idag ungdomstränare och i det civila är Mattias VD för Svenska Fotbollsakademin.

Marta Hafzelius ord. ledamot 1 år kvar
Engagerad i föreningen sedan 2017 och är kassör i styrelsen. Marta har betydande erfarenhet i frågor kopplade till redovisning och intern kontroll och i det civila är hon bland annat ansvarig för koncernredovisning och frågor kopplade till finansiell rapportering för Sandvik AB.

Suppleanter
Kristin Oscarsson Nyval 1 år
Mångårig spelare och ledare i föreningen, målvakt i Damlaget. Studerar f.n. på GIH och har haft landslagsuppdrag. Kristin har tidigare jobbat på Boo FFs kansli. Hon har också deltagit i Stockholm Fotbollsförbunds mentor och jämställdhetsprojekt.
Jenny Thörner Nyval 1 år
Jenny har under ett antal år varit verksam som ledare i föreningen och är idag lagledare i två lag (P10och F1). I det civila är Jenny ansvarig för Internkommunikation | Projektledare HR | Digitala arbetssätt för AMF Fastigheter.

Revisor:

Revea Stefan Rosberg

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub