Boo FF - Utbildning

Boo FF pojkar och flickor 8 år

Boo FF pojkar och flickor 8 år

Lagindelning
Året efter Fotbollsskolan delas spelarna in lag. Idrottsrörelsen i Sverige bygger på ett ideellt engagemang från ledare och tränare för en fungerande verksamhet och verksamheten bedrivs med hjälp av respektive lags föräldrar. Ledarrekryteringen görs huvudsakligen i i samband med föräldramöten i januari varje år.

Lagen delas in efter geografisk tillhörighet. Lagen delas in efter bostadsområde, skola så långt det är möjligt. Detta för att barnen ska känna trygghet och ges möjlighet att få spela fotboll med sina kompisar. Det finns också en möjlighet att göra ett kompisval dock är det geografisk tillhörighet som har första prioritet.

Varje lag kommer att behöva 3-4 tränare, 1 lagledare och 1 värdegrundsledare. Du kan läsa mer här om vad varje roll innebär:
Tränare i Boo FF
Lagledare i Boo FF (tänk på att de första åren är det inte så betungande utan man växer in i rollen med åren :-))
Värdegrundsledare i Boo

Här anmäler du ditt barn

Här anmäler du dig som ledare.

Träning

April-oktober lagträning 2 ggr/vecka (utomhus). En av träningstillfällena ligger fast på tisdagar på Boovallen .Vi disponerar totalt två timmar, kl 17-19. För att det ska bli rättvist så får alla träna kl 17-18 halva säsongen och 18-19 halva säsongen.

November-mars lagträning 1 ggr/vecka (inomhus, i liten gymnastiksal)

Här kan ni läsa mer om Boo FF:s träningstidspolicy.

Klädsel vid träning
Det går bra att träna i "vad som helst"/oömma kläder och fotbolls- eller gympaskor. Från och med turneringen "Nackamästerskapen" på hösten, är benskydd obligatoriska, finns att köpa på exempelvis Intersport.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub