Boo FF - Utbildning

Whatsappgrupp

Behöver ditt lag en målvakts till helgens match? Har ni en målvakt som behöver speltid i helgen?

Det finns en del lag som står utan målvakter, och en del lag som har flera som behöver hjälp med att erbjuda speltid till dem varje helg. Vi vet att vissa lag redan idag har bra kommunikation mellan varandra, men för att ytterligare underlätta för er tror vi att detta kan vara ett bra initiativ! Vi är en ju stor förening med över 60 målvakter som får regelbunden målvaktsträning, så såklart ska vi kunna hjälpa varandra. Kanske kan det även leda till stärkta samarbeten även för utespelarna 😊

Edvin (mv-instruktör) har en whatsapp-grupp och de som är intresserade av att vara med mailar till info@booff.se. I gruppen kan man då antingen be om att få låna en målvakt till en match, eller så kan man erbjuda att låna ut en. Endast positionen målvakt får diskuteras - om ni vill låna/låna ut utespelare får ni ha kontakt utanför. Ni får själva välja hur många ledare från erat lag som ska vara med.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub