Boo ff

Café Boovallen

Vår cafeteria på Boovallen öppnar för säsongen måndag 13 mars.

Öppettider är:

måndag –fredag kl.15:00 - ca 22:00
lördag kl. 9:00 - 20:00
söndag kl. 9:00 - 20:00

Vi fortsätter med de populära mellispaketen för att styra barnen bort från Kexchoklad och Cola när de på eftermiddagen kommer till oss och köper mellis innan träningen. Choklad och läsk kommer fortsatt att inte vara tillgängligt före kl. 17:00 på vardagar (mån-fre).

Varje mellispaket kostar 40 kr/stk och består av

1 - Macka, Kvik eko juice, Kvarg alt. drickyogurt, Frukt
2 - Macka, Risifrutti alt. Yoggi müsli, Russin, Frukt
3 -Macka, Eat Natural, Eko juice, Frukt

"Klippkort"
Det finns möjlighet för att köpa ett "klippkort" med 10 klipp för 365 kr. "Klippkortet" kan köpas direkt i cafeterian eller maila till: info@booff.se för att få faktura – hämtas ut i cafeterian efter betalning.

Boo FF caféverksamhet
Boo FF bedriver caféverksamhet i klubbhuset på Boovallen, där det serveras enklare varm mat som toast och varmkorv samt kylda alternativ som olika yoghurtalternativ, smörgåsar och frukt.

Självklart finns även de vanliga kioskvarorna som glass, dricka, bakverk och (mycket begränsat) godisalternativ.

Målet är att ge en hög service till våra medlemmar och gäster genom ett trevligt bemötande och hög kvalité på våra varor.

Café Boovallen är öppen under utomhussäsongen, d v s från mitten av mars och fram till mitten av november. Caféet är stängt under sommaruppehållet, ca 15 juni-ca 10 augusti. Öppettider är vardag från kl 15:00, vid kl 16:30 tar våra duktiga föreningsföräldrar vid för sin kvällstjänstgöring, helger bemannas av föräldrar under hela öppettiden. Helger öppnar Caféet kl 9:00 och håller öppet lördagar och söndagar till kl 20:00, eventuellt lite längre eller kortare beroende på om det spelas matcher. Observera att Caféet kan vara stängt vissa speciella matchfria helgdagar.

Välkomna till Café Boovallen!

Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
 rsplaneringhemsidan
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub