P19

Verksamheten

Välkommen till Boo FF P19

P19-laget består i nuläget av 18 hängivna spelare som tränar 3 ggr i veckan året runt. Verksamheten är uppbyggd med fokus på en spel-centrerad filosofi baserad på problemlösning och en långsiktig utveckling av den individuella spelaren som skall uppmuntras i sin utveckling som helhet. Utvecklingen av personlighet och laganda har en avgörande betydelse vid sidan av fotbollsutbildningen.
Vi vill vara en språngbräda för talanger med höga ambitioner i sitt fotbollsspelande.

Glädje

Glädje för fotbollen är absolut det viktigaste i vårt lag.
Det är naturligt att spelarna är nervösa och känner en viss anspänning. Det är högre när det är match och detta får inte göra avkall på glädjen i vårt lag. Vi strävar efter att varje spelare ska se fram emot utmaningen på matcherna och inte oroa sig över resultat och sin egen prestation.
Kortsiktiga resultat gör så att mycket av glädjen kan gå förlorad.

Individens utveckling

I matcher prioriterar vi alltid individens långsiktiga utveckling före kortsiktiga resultat för laget. Att alltid vilja vinna står inte i motsats till att prioritera individens utveckling före lagets resultat!
Vi ser till att i första hand se till spelarnas prestationer - inte matchens resultat.

Viljan att vinna

Vi ska alltid sträva efter att vinna varje duell och varje match vi spelar.
Oavsett hur matchen utspelar sig ger vi aldrig upp!
Att ständigt ställas inför rimliga utmaningar på match där man har chans att lyckas gör att våra spelare bygger en vinnarmentalitet. Att göra bra resultat i serier och turneringar är en viktig del i vår verksamhet men det får inte på bekostnad av glädjen och individens långsiktiga utveckling.

Är du intresserad av att provspela hos oss är du välkommen att kontakta vår chefstränare.
Lag som vill spela träningsmatch är också varmt välkomna att höra av sig.

Kontaktinfo

Niclas Johanson, chefstränare
Mobil: 076-8580393
Email: nicjoh69@gmail.com

Spelarkriterier

• Spelaren har motivation och ambition. Denna drivkraft måste finnas hos alla spelare i första-/representationslag.

• Har god träningsnärvaro. Befintlig säsongsplanering skall respekteras och följas. V 9 och V 44 är spellediga samt 3-4 veckor på sommarlovet. Eventuell familjesemester får ej inkräkta på lagets säsongsplanering. I övrigt gäller träning enligt planering. Träningsnärvaro innebär också att spelaren deltar på alla pass i veckan och är fokuserad under passen. Vid sjukdom eller skada meddelas detta snarast till ansvarig tränare. Spelaren kan, i dialog med tränaren, ansöka om ledighet.

• Har god teknik och bollbehandling samt en god utvecklingspotential.

• Har rätt attityd. Spelaren bör ha rätt attityd på träning och match och att spelaren uppträder på ett bra sätt både på och utanför planen.

• Planering och ansvar. Spelaren har eget ansvar för att alltid komma i tid och vara förberedd för träning eller match. Spelaren ansvarar för att ha med sig rätt utrustning till träning eller match. Spelaren ansvarar för att ha ätit, druckit och vilat ordentligt för att orka hela träningen eller matchen. Spelaren tar ansvar för att planera så att både skola och fotboll hinns med.

• Delaktighet. Spelaren bör vara väl medveten om att han själv spelar störst roll för sin fortsatta fotbollsutveckling. Spelaren bör ha ett stort eget intresse för sin fotbollsutveckling och därför aktivt arbeta med sina styrkor och svagheter på varje träning.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub