P00:2

Träning onsdag 8/11 20:45, Boovallen.

6 nov, 2017
Ingen träning idag, måndag 6/11. Vi har nya tider. Ses på onsdag 8/11, 20:45 på Boovallen. Vi håller på till 22:00. Välkomna //Mari

I Real 2sexans, fotbollens och den heliga seriesegerns namn..

22 okt, 2017
Sm square collage 2017 10 22 14 03 47
Ber jag att få gratulera till Er välförtjänta serieseger! Ni är helt klart så mycket bättre än "Så mycket bättre" på TV en lördagkväll. I den avgörande matchen mot Rågsved lyste publiken verkligen inte med sin frånvaro. Lagkamrater, föräldrar, tidigare lagkamrater och tidigare lagkamraters föräldrar och ett helt gäng andra valde Myrsjö IP för att heja fram våra killar....bortsett coach Micke, vars hjärna tyvärr råkade ut för kortslutning av nervositet. Den valde köksrenovering före fotboll. Men vi hoppas han frisknar till snart.. OCH Killar....så bra ni gjorde det. Stabile Fabbe i mål, ett stenhårt rensande försvar, ett extremt jobbande mittfält fram till våra löpare på topp som sköt så hårt att vi var beredda att agera hanverkare för att laga ribborna. Idag spelade laget och inte jaget. Rågsved bjöd hårt motstånd men bjöds aldrig riktigt in i matchen. Allt var topp idag. Kanondomare och inte ett endaste gult kort, således en lugn och stabil Johan. Men visst smällde det hårt ibland och dagens Calle-.kommentar, när man trodde han var uträknad. "Vaaa, klart jag kan spela!! Det gjorde bara jäkligt ont". Killar... 8-3 och Halleluja volter. Kan Maris lulle dynamiska stretching gjort er så bra och så smidiga? Tack för att ni är ni och för att jag får vara er lagledare. Och Grattis i kubik till en välförtjänt serieseger! =) =)

Match mot Rågsved ändrad tid/plan

17 okt, 2017
Sm square r gsved
Matchen mot Rågsved är ändrad till Myrsjöplanen 17:45 på lördag. (tidigare Boovallen 15:30) Jag ser till så att det finns fika/fikabröd på plats. Kom och lyft oss till månen!

Få leenden i match mot Älta.

13 okt, 2017
I derbyt mot Älta stod mycket på spel. För mycket. Förväntningarna och pressen blev för stor och vi slog istället knut på oss själva. Vi tog ledningen redan efter 6 minuter, men sen,,, Trots en lysande Teddy i mål och mycket slit blev vi långa och fick inget att fungera, spelade mer individuellt än som lag och orken lyste med sin frånvaro. Älta spelade bra, tufft och hårt. Kanske lite väl hårt och de gula korten var få. Det blev irriterat spel och väldigt stört. Vi satte 2-0, men dömdes bort som offside. Rätt eller fel, Emil kom som skjuten ur en kanon och tryckte in bollen. Han är sällan offside, noga med det, men döms ofta som det ändå. Efter halvtid växlade vi upp rejält, men efter frispark Älta och straff Älta och 1-2..blev det tungt igen. Men trots trötta torsdagsben, irriterat sinne och underläge lyckades vi sätta hög press sista 20, men fick ingen utdelning, bara en utvisning. Högst märklig. I slutminut en kontring Älta och 1-3. Nja. Det man inte har i benen har man i huvudet. Där finns tillräckligt för att förstå "You Can`t Win Em All" . Vi laddar om, tankar fullt och kommer igen. Det är det som är vår styrka och gör er så bra. Trevlig helg!

Detta taggade gäng fixade höstens bästa fredagsmys

7 okt, 2017
Sm square resized collage 2017 10 07 12 54 55
Ett laddat Djurgården besökte Boovallen för match om serieledning eller risk för tappad. Vi var också laddade, men lite mer. Det var all in från startsekund. När spelet är som i fredags är vi väldigt svårslagna. När försvaret är vattentätt och mittfältet jobbar hem, man ser Emil bryta inom staffområdet, har en ilsken Fredrik och en målis som räddar med bakdelen.... Ja då är det inte mycket som fastnar mellan stolparna. När man dessutom ser försvaret långt uppe i anfallsområdet, det är då vet man att vi spelar som ett lag, där man satsar på öppningar oavsett position.. Vi spelade dessutom vackert, galet snyggt och oerhört underhållande. Kommentar i halvtid " det här är ju bättre en landskamper". Calle gled av med ett leende och sa "ja...det här ser ju bra ut". Fel fel fel. Det såg förbannat bra ut. (sorry svordom). Första målet sattes tidigt av Niklas, nästa av Victor på snygg pass av Emil. I andra ser vi ett lite tapp men tar snabbt igen. Niklas rullar sen in trean och så klart sker ett mål i 89;e minut av en starkt framrusande Teddy. Segern var ovillkorligen vår och serieledningen är nu upp till oss själva att avgöra. Ett starkt jobbande Djurgården fick åka hem, för första gången denna säsong utan ett mål. Hatten av grabbar och segermössan på. När det gäller är ni bäst Nu ser vi resultatet av allt slit sena kvällar i kall blåst och ihållande regn, det är där man skiljer agnarna från vetet. Ni imponerade djupt i fredags. Tack också till supporterligan som hejade fram oss till vinst. Tack Mari för onsdagens stretch. Helt avgörande då killarna såg smidigare ut än någonsin tidigare. Två matcher kvar. Let´s go mot serievinst!

Boo FF cafeteria

21 nov, 2017
Boo FF:s cafeteria stänger för säsongen fredag 24 november. Denna vecka är den öppen enbart om planerna är öppna för träning. Passa på denna vecka att köpa glass för ½ priset - endast om cafeterian är öppen.

Boo FF:s styrelse har fattat ett principbeslut inför kommande säsong 2018

21 nov, 2017
Boo FF:s styrelse har inför kommande säsong 2018 efter förslag från sportsligt ansvariga i verksamheten, fattat ett principbeslut om att föreningen ska representeras av vardera ett seniorlag på såväl dam-som herrsidan. Läs mer

Förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar i Boo FF

13 nov, 2017
Vi i Boo FF:s styrelse och klubbledning har beslutat att från och med 2018 följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2018 införa ett krav på att alla ledare i vår förening uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer

Boo FF:s flickor 04 får tränare från Allsvenskan

23 okt, 2017
Sm square stefanl
Boo FF kan stolt presentera Stefan Alvén som ny huvudtränare för F04:s förstalag. Stefan Alvén har ett förflutet som allsvensk fotbollsspelare i Malmö FF, Djurgårdens IF och IFK Norrköping. Han har också varit sportchef i Djurgården. Med sina erfarenheter från allsvenskt spel och sin pedagogiska ledarstil har han bidragit till att F04 har utvecklats mycket under året, både på och utanför planen. Stefan Alvén genomgår för närvarande SvFF:s tränarutbildning CBA Elit och kommer under våren 2018 erhålla den näst högsta tränarlicensen i Sverige. Vi är därför mycket glada att han från den 1 november tar steget upp som huvudtränare för förstalaget.

Lite kort från styrelse och kansli om vad som sker i Stockholmsfotbollen i stort.

12 okt, 2017
Den 4/9 kvällstid var det uppstartsträff för Stockholms Fotbollförbunds (StFF) zonträff med föreningar från Nacka, Värmdö, Ingarö och Tyresö. Första tanken med ”zoner” är att effektivisera användandet av pengar till tränar- och andra utbildningar genom samarbete mellan närliggande föreningar så att alla utbildningsplatser fylls. Andra områden för samarbete kommer säkert uppstå, vilket kommer våra medlemmar och spelare tillgodo. Läs mer

Till oss är en ny spelare alltid välkommen!

P00:2 är ett mycket glatt gäng killar som spelar fotboll för att man älskar att göra det. De viktigaste komponenterna i laget är Glädje, Kamratskap och Laganda. Vi ställer höga krav på seriositet, men träningen måste ske av egen fri vilja. Den röda tråden i vårt lag är Viljan att spela fotboll för att det är så SKOJ att latja med boll. Stämningen i laget är fantastisk och vi har nära 100% närvaro på de flesta träningar, trots att de mellan varven är väldigt tuffa eller sena pass. Vi är dessutom alltid positiva till killar som vill träna med oss. Vill du bli en del av vårt härliga gäng är du välkommen att höra av dig.

Md ladda ned
Vi i P 002 är ett gäng fotbollsälskande killar som har oerhört kul på träningar och matcher. Stämningen är alltid på topp och...sett i backspegelen sliter vi hårt och framförallt sliter vi skor! Men framförallt trivs vi!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub