P02:2

Välkommen till Boo FF P02:2!

Vi är en ambitiös grupp spelare och ledare som tillsammans med ett par av de andra 02-lagen inom Boo FF bildar en stor träningsgrupp på ca 45 spelare. Vårt mål är att alla ska bli så bra fotbollsspelare som möjligt utefter sina egna förutsättningar så därför nivåanpassar vi både på träning och match.

Förr oss är det viktigt med glädje, kamratskap och att alla får känna sig delaktiga. Vi betonar "fair play" och vikten av att respektera motståndare och domare såväl som medspelare.

2017 deltar vi i tre serier i Sanktan (division 1, 3 & 4) samt åker på en mängd cuper och träningsmatcher.

Om ni vill möta oss i en träningsmatch eller bjuda in oss till en cup får ni gärna höra av er till någon av tränarna eller lagledare.

Kontaktuppgifter hittar du under fliken "Gruppen" på vår sida.

Brons på Aroscupen

2 jul, 2017
Laget tog sig för förstagången till A-slutspel och där fortsatte vi att spela bra fotboll. I semifinalen tog det tyvärr slut på det roliga när vi mötte ett stark Skiljebo. Vi krigade bra och var i många stunder lika bra som dem. Kul för killarna som fått ytterligare ett minne för livet. Axel fick tyvärr armen bruten i första slutspelsmatchen och fick tillbringa lördagsnatten på Astrid Lindgrens sjukhus.

Att skriva ett matchreferat

19 sep, 2017
Sm square 341645
På förekommande anledning har förbundet tagit fram en riktlinje för vad man ska tänka på när man skriver matchreferat samt när man filmer matcher och lägger på youtube. Läs mer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub