P03:5

Välspelade matcher med bra energi

12 okt, 2017
Trots mycket frånvaro på vissa håll och kanter så har de som regelbundet tränat och spelat match de senaste veckorna visat på bra inställning och energi på träning och match. Roligt att spela ytterligare en cupfinal. Och roligt med de senaste segrarna i Sanktans två serier.

Medgång och motgång

15 sep, 2017
Hösten har bjudit på både medgång och motgång. Precis som det kan vara inom idrotten. Läs mer

William ställer skorna på hyllan

15 sep, 2017
Vi vill tacka William som nu bestämt sig för att sluta efter en säsong med lite skadeproblem och svikande intresse. Lycka till med det du bestämmer dig för att göra framöver!

Äntligen igång!

28 aug, 2017
Första veckorna efter sommaruppehållet nu avklarade. Läs mer

Tack!

28 aug, 2017
Vi vill tacka Malte, Uno och Malte för tiden i laget. Under året har ett beslut mognat om att sluta med fotbollen. Det stora intresset och lusten saknas. Vi tycker givetvis att det är tråkigt. Men vi önskar er all lycka med de aktiviteter som nu ersätter fotbollen.

Boo FF cafeteria

21 nov, 2017
Boo FF:s cafeteria stänger för säsongen fredag 24 november. Denna vecka är den öppen enbart om planerna är öppna för träning. Passa på denna vecka att köpa glass för ½ priset - endast om cafeterian är öppen.

Boo FF:s styrelse har fattat ett principbeslut inför kommande säsong 2018

21 nov, 2017
Boo FF:s styrelse har inför kommande säsong 2018 efter förslag från sportsligt ansvariga i verksamheten, fattat ett principbeslut om att föreningen ska representeras av vardera ett seniorlag på såväl dam-som herrsidan. Läs mer

Förebyggande arbete mot övergrepp och kränkningar i Boo FF

13 nov, 2017
Vi i Boo FF:s styrelse och klubbledning har beslutat att från och med 2018 följa Riksidrottsförbundets rekommendation att förstärka det förebyggande arbetet kring en trygg idrottsmiljö genom att från och med verksamhetsåret 2018 införa ett krav på att alla ledare i vår förening uppvisar ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Läs mer

Boo FF:s flickor 04 får tränare från Allsvenskan

23 okt, 2017
Sm square stefanl
Boo FF kan stolt presentera Stefan Alvén som ny huvudtränare för F04:s förstalag. Stefan Alvén har ett förflutet som allsvensk fotbollsspelare i Malmö FF, Djurgårdens IF och IFK Norrköping. Han har också varit sportchef i Djurgården. Med sina erfarenheter från allsvenskt spel och sin pedagogiska ledarstil har han bidragit till att F04 har utvecklats mycket under året, både på och utanför planen. Stefan Alvén genomgår för närvarande SvFF:s tränarutbildning CBA Elit och kommer under våren 2018 erhålla den näst högsta tränarlicensen i Sverige. Vi är därför mycket glada att han från den 1 november tar steget upp som huvudtränare för förstalaget.

Lite kort från styrelse och kansli om vad som sker i Stockholmsfotbollen i stort.

12 okt, 2017
Den 4/9 kvällstid var det uppstartsträff för Stockholms Fotbollförbunds (StFF) zonträff med föreningar från Nacka, Värmdö, Ingarö och Tyresö. Första tanken med ”zoner” är att effektivisera användandet av pengar till tränar- och andra utbildningar genom samarbete mellan närliggande föreningar så att alla utbildningsplatser fylls. Andra områden för samarbete kommer säkert uppstå, vilket kommer våra medlemmar och spelare tillgodo. Läs mer
Md ga cup2017 guld
GA-Cup 2017
Md pokal tumbava rkicken2015
Tumba Vårkicken 2015
Md tumbakicken2014
Tumbakicken 2014
Md ica maxi va rmdo cup2014
Ica Maxi Värmdöcup 2014
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub