P04:3
Boo ff
Md fantasy soccer
I nya P04:3 tränar och utvecklas numera hela 27 ambitiösa killar som alla är "In the golden age"
D5aa6aa7 0f9b 4e0b 9f01 78174c64b672
Oktoberbollen blev lagets sista deltagande utomhus 2018 och killarna slutar totalt på en mycket välförtjänt tredje plats! Detta efter att först ha vunnit sin grupp med tre raka vinster på lördagen och sedan efter söndagens slutspel endast förlorar en match och till slut inkasserar bronsmedaljen! Bra passningsspel och lagmoral ligger bakom de fina resultaten både i årets Sanktan och cupspel! Ett stort tack till världens bästa fotbollsföräldrar som peppar och hejar fram killarna oavsett hur matcherna slutar! Nu drar vi på välförtjänt semester och kör sedan igång i november med innesäsongen 2018/19 futsalstyle!
Boo ff
Sommarens fotbollsresa 2018 gick till Ronneby och Sölvesborg. Med Ronneby Vandrarhem som bas inledde lag 2&3 första ledet i ett utbyte med ambitiösa Saxemara IF. Utöver träning, sparring och cupspel hann vi även med individuella utvecklinssamtal med alla killarna och såklart sköna bad och en massa VM-fotboll, inkl. Sverige-Sydkorea på filmduk på Centrumbiografen i Ronneby. Nu tar vi ett välförtjänt sommarlov och kör igång igen torsdagen 9 augusti för världens bästa höstfotboll!
Md boo ff 2018
Gott Nytt år! Här firar de nybildade och talangfyllda P04:2+3 lagen in 2018 med en interncup! Hela 34 av våra totalt 39 killar deltog! Stort grattis lag röd som till slut vann det eftertraktade första priset! Härlig teambuilding och snygg coaching i lagen bidrog till många fina mål och spelsekvenser! Glöm inte bort att vi nu tillsammans har hela fyra träningspass i veckan att delta på för den spelsugne!
Md vv
Cupvinst och sista väggspelet utomhus 2017 slogs i Älvsjö Regional Cup där vi går obesegrade alla tre matcherna! Nu pausar vi i tre veckor sen kör vi futsalstyle med P04:3 fram till våren! Forza Boo!!!!!
Md bbb
Tack för 2017 alla duktiga fotbollskillar! Här firar vi i VIP rummet på restaurang Pong grymma säsongen 2017 som resulterade både i en stabil serieseger samt en fantastisk utveckling i laget! Xtra grattis till Isak som fick hela 6 gröna kort och Hampus som satte lagets 100:de mål i Sanktan, dessa två fick utöver guldmedaljen för seriesegern en Cloetta bag fylld med choklad och en signerad matchboll! Stort tack till restaurang Pong och Coop Järntorget som sponsrade hela kalaset!
Md b
Efter en sömnig start på nationaldagsmorgonen i KHF-cupen så fick killarna efter lunch upp både farten och passningsspelet. Så efter 1-0 mot IK Frej och 3-2 mot BP i det efterföljande B-slutspelet så inkasserar killarna till slut förstapriset! Bra jobbat killar att vända de första två matcherna till något riktigt positivt och få avsluta dagen på ett mycket bra sätt!
Md tollare
Här en skön lagbild från helgens träningsläger där vi i avsaknad av seriematcher i Sanktan istället fick hänga 24 timmar tillsammans! Lägret med övernattning fylldes med fotboll,tävlingar,tipspromenader,utvecklingssamtal och avslutades med en stentuff match mot nystartade laget IK Stor Boo
Md ute17
Första officiella träningspasset april 2017 som lag P04:6 100% närvaro och 100% fokus på matchspel med avslut är röda tråden så här sista passet innan säsongspremiären i helgen
Md vinter17
Äntligen snöfritt och härlig kyla i luften vi kör ett 90 pass i februari 2017
Img 2382
Tack för i år alla fantastiskt duktiga fotbollskillar! Här en bild av hela laget på det obligatoriska spelarmötet efter årets utomhussäsong, där vi diskuterade årets sportsliga framgångar,träningsupplägg, spelsystem och matcher samt hur vi lägger upp årets inomhussäsong så vi tar ytterligare ett kliv tillsammans nästa år!
Md rimbo
Våren 2016 avslutades på bästa sätt med Sommarcupen i Rimbo! Alla 16 spelare och 4 ledare deltog i lagets första cup med övernattning. Vi spelade fotboll,chillade,körde peptalk och teambuildade tillsammans! Stort tack för denna vår nu blir det sommarlov med en massa sol och bad samt att nästan alla i laget kör olika fotbollsskolor runt om i världen! Lycka till alla fantastiska fotbollsspelare så syns vi i Augusti för världens bästa höstfotboll! Fotnot: Laget gick till A-slutspel och slutade totalt 7:a.
Md image
Under torsdagens strålande sol spelade killarna Kungscupen! I de två första matcherna i gruppspelet fick vi tyvärr inte till passningsspelet men slutade till slut trea efter en fin vinst mot Västerås IK i sista gruppspelsmatchen. I det efterföljande C-slutspelet så rullade allt igång och efter tre raka vinster så vann vi 1:priset och killarna inkasserar både medalj och pokal. Ett stort tack till Alexander från P04:5 som spelade med oss och var fantastisk bra, även tack till arrangören Kungsängen IF och alla glada föräldrar!
Md premi r 2016
Idag spelade vi vår första match någonsin på 9-manna tillika premiär i Sanktan 2016! Matchen slutade 0-0 och det med mersmak mot duktiga Stuvsta IF, med beröm godkänt både till alla spelare, åskådare, sponsorer och tillresta fans!!
Md image
Nu har äntligen utesäsongen 2016 dragit igång! Vi tränar 2-3 pass i veckan på antingen Boovallen,Skuru eller Myrsjö IP Här är en bild från vår nya fyslokal med både tak och magnifik sjöutsikt!
Md h sten2015
Tack för i år alla duktiga fotbollskillar! Nu är utomhussäsongen 2015 slut för i år och det är väldigt kul att få vara del i er utveckling och se alla ta stora steg både som spelare och som en del i laget. Men nu breakar vi och återhämtar oss efter en intensiv höst (vi har träffats 40 gånger sedan sommarlovet) Sen går vi in och kör futsalstyle med start 5/11 välkomna!!
Md k1
Premiär för nya matchtröjorna firas här efter en fin vändning till vinst i sista gruppspelsmatchen mot Aspudden/Tellus! Bra passningsspel och flertalet snygga mål tar oss till A-kvartsfinal, och där tar det tyvärr slut för denna gång mot duktiga slutsegrarna Hammarby P04:3 ! Bra anordnad cup av Järfälla FF och fint lir av killarna ger mersmak till nästa cup!
Md maxi cupen
Höstens sista cup för killarna och denna helg besökte vi Uppsala! Efter en viljestark vändning till vinst i semifinalen så orkar vi inte ladda om....och vi förlorar sedan finalen mot Gideonsberg! Grattis killar till ytterligare en pokal till samlingen! Tack till alla sponsorer som hejade fram laget i höstsolen!
Md kk
I helgen spelade killarna KIF cupen i Kungsängen och gick hela vägen till semifinal i A-slutspelet vilket firades med morotskaka och bronsmedalj på lördagkvällen!
Md hammarby 1 0
Så här glad blir man när vi efter en långhelg med flertalet träningspass och matchspel avrundar söndagen med en stabil 1-0 vinst mot Hammarby i medelserien på ett soligt Boovallen !
Md tollare 2015
Årets uppstartsläger blev återigen en hit med strålande sol och blivande stjärnor in action !!! 24 timmar fylld med fotboll,utvecklingssamtal,tävlingar och en massa skratt!
Md fysen 2015
HEJ OCH VÄLKOMNA TILLBAKA FRÅN SOMMARUPPEHÅLLET!! NU STARTAR HÖSTEN 2015 DÄR VI FORTSÄTTER TRÄNA PÅ BOOVALLEN SAMT ATT VI LÄGGER TILL ETT FYSPASS I ANSLUTNING TILL TORSDAGSTRÄNINGARNA!!
Md image
Hej och välkomna till 2015 ett nytt år fylld med rolig och utvecklande fotboll framför oss!! Här är en bild från lördagkvällens träningsgrupp där fyrtio spelare från fyra av våra utvecklingslag deltog! FORZA BOO
Md carrera
Vårsäsongen 2015 startar med Carrera cup! Och efter en spelmässigt svajig lördag ute i Rinkeby så hamnar vi efter gruppspelet i D-slutspelet. Under söndagen är killarna riktigt revanchsugna så efter tre matcher i Spånga och Blackeberg och med hela 23-1 i målskillnad vinner vi finalen och killarna åker till slut hem med både medalj och pokal ! Bra jobbat hela laget med att försöka hålla bollen inom laget och tack alla föräldrar för det fina stödet från "andra sidan"
Md fadder
Den här veckan har vi nöjet att presentera William och Gustav från P01:3 som kommer att träna laget under veckan som en del av Boo FF's fadderverksamhet! Vi hoppas att ni ska trivas i laget och ser fram emot nästa träning!
Md image
Laget avslutade hösten 2014 med en Invitationcup i Uppsala, där de efter härligt lir till slut förlorade B-finalen mot SK IRON.
Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub