P04:6
Boo ff

Information om träningsläger i Totebo samt om kommande StErikscupen.

Hej alla föräldrar och spelare i laget.
Nu närmar det sig vår gemensamma träningsläger med lag 5 i Totebo i Småland, 6:e till 8:e april. Eftersom det är påsklovsveckan i skolorna, kommer vi åka kl 9:00 på fredagen den 6/4, så att vi kan få in ett bra träningspass även på fredag. Vi kommer bo i en gympasal, så det är luftmadrasser som gäller. Mat kommer serveras på plats, v.g meddela allergier.

Vi önskar att spelarna inte äter godis, glass eller dricker läsk, samt fokuserar på sina mobiler vid andra tillfällen än när ledarna gett sitt godkännande till detta under lägret. Det är viktigt att spelarna får i sig rätt näring som gör att de har energi att fokusera, träna och spela, samtidigt som humöret hålls på en jämn nivå. Är ni osäkra på om något är godis så fråga ledarna. I nuläget är 11 killar i lag 6 anmälda. Följande ledare och föräldrar åker med:

Från lag 6
Jonas Forss (ledare) 0736-468359
Lucas Soudah (Hjalmars pappa) 0707-363350

Från lag 5
Tom Björndal (ansv ledare/kontaktperson) 0733-962082
Magnus Wirenmark (ledare) 0702-930539Calle Stjerna (ledare) 0706-851955
Fabian Bergman (ledare) 0733-173826

Vi saknar en bil med förälder, finns det någon som har möjlighet att åka med? Eftersom vi jobbat så bra med försäljning och andra aktiviteter har vi pengar i lagkassan. Detta gör att vi kan reducera egenandelen för lägret från 1000kr till 300kr/spelare.

Detta inkluderar allt (utom lördagsgodis): Träning, mat, boende och transport.

Packlista: - Sovsäck - Liggunderlag/luftmadrass - har någon en extra att låna ut ifall det saknas?
Ta med extra lakan att lägga under madrassen så slipper vi allt gnissel. - Boo FF ryggsäcken - Matchkläder, gärna med dubbla strumpor - Träningskläder och skor för utomhusträning (konstgräs) - Träningskläder för inomhusträning - Löparskor för morgonjoggen med Tom - Vattenflaska - Handduk och hygienartiklar - Extra ombyten - Myskläder - Lite fickpengar
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]--> Sankt Erikscupen och kallelser:

Efter Totebo är det full fart med Sanktan. Vi kommer lägga in kallelser i Myclub, så det är väldigt viktigt att ni hjälper killarna svara på dessa. Processen är att vi kallar till match på söndag, svarfrist på onsdag, och sen måste vi börja kalla reserver. Detta är en väldigt tidskrävande process, så vi blir väldigt tacksamma om ni svarar så fort som möjligt. Som vi berättade om på föräldramötet, sätter vi som krav att en spelare tränar under veckan för att få spela match påföljande vecka. Kortsiktiga aktiviteter <!--[if !supportLists]-->· <!--[endif]-->Vi har matcher i Sanktan varje helg från v16 till och med v24.

Vet ni med er redan nu att ni inte kan spela match någon av dessa helger önskar vi att ni meddelar snarast till Tommy eller Tom. · Söndag 15 april har vi städdag och ska tjäna pengar till lagkassan. · Helgen 29/6-1/7 ska både lag 5 och 6 laget till Örebro och spela cup med 2 lag. Det vore riktigt roligt om så många som möjligt kan följa med på denna. https://orebrocupen.se/

Lagavgift:

Alla ombeds sätta in 500kr till lagkassan, som vi enades om på föräldramötet.
De som åker till Totebo bes betala egenandelen på 300kr i tillägg.
Kontonr: Nordea 3257 2342162, alternativt swish till nr 0707-993347 (Helene Hamberg)

Med vänliga hälsningar Ingar och tränare i Boo FF P04 lag 6


Md boofftryggf rening2
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub