P04:6
Boo ff

Nu börjar nytt fotbollsår och vi ser fram mot mycket kul. Kalendern är uppdaterad till början av mars och det är en del extrapass inlagda så håll koll efter hand.
Vi har bytt namn till P04:6 eftersom det förekommit ihopslagningar.

VIKTIG INFO FEBRUARI - FRAMÅT:

Vi kommer snart att kalla till föräldrar möte, och preliminärt 19/2 i rödmyrans gymnastiksal kl 20-21:00 vi har mycket annat att informera om på mötet, så håll koll på kallelse till F-mötet.

Vi har nyss gått ut med förfrågan om turnering i sommar 27/6-1/7 - vi kör tillsammans med lag 5 så vi behöver minst 30 spelare tillsammans för att ha två lag annars får vi tacka nej till några. Men fler cuper kommer!

Vi kommer också åka på ett uppstart/träningsläger den 6-8/4 i Småland utanför Västervik.(mer om det på F-mötet) Micke Carlsson, en av papporna i lag 5, kommer att dra igång en försäljning av något slag, för att finansiera aktiviteter under året. Så det kanske dyker upp något mail från Micke eller via oss ledare.

Till er nya så har vi en Facebook grupp, som några redan upptäckt, ni andra är välkomna att förfråga om medlemskap där (Boo FF P04 lag 5) heter gruppen (vill ni inte att er son fotograferas meddela oss).

PS glöm inte svara på kallelser i ert konto på myclub (nya spelare får mail tills jag vet att ert konto fungerar)

/ Ledare och Tränare

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub