P06:1
Md 720a7709 5

Aroscupen i Västerås

2 jul, 2017
P06:1 avslutade i helgen vårsäsongen med en rolig cup i Västerås, Aroscupen. Tre soliga dagar fyllda av glädje, kamratskap och laganda. Vi spelade mot Barkarö, Sunnersta, Hässelby, Tullinge, Västerås och Lidingö. Nu tar vi sommaruppehåll och laddar inför kommande säsong.
Md 720a6079

Minicupen i Falkenberg

3 jun, 2017
Under Kristi himmelfärdshelgen spelade P06:1 Minicupen i Falkenberg. Killarna åkte ner redan torsdag morgon och det blev en fantastisk långhelg med massor av fotboll i fint sommarväder. Det var spännande och roligt att möta lag från andra delar av landet. Nöjda, trötta och glada killar åkte hemåt på söndag eftermiddag.
Md 7z4a5907

Premiär i Sanktan

25 apr, 2017
Ännu är det ingen vårvärme men ett säkert vårtecken är premiären i Sanktan som var i helgen. På fredagkvällen välkomnade vi IFK Lidingö FK till hemmamatch på Boovallen och på lördagen blev vi väl mottagna på bortamatch mot Gröndals IK. Trots kyla och regn på fredagen bjöd helgen på bra och roliga matcher i högt tempo. Det känns härligt att vara igång och vi ser fram emot kommande säsong!
Md 7z4a4821

Spring Cup

28 mar, 2017
Efter en lång vinter var det i helgen äntligen dags för årets första utomhuscup som spelades i Djursholm, Spring Cup. Humöret var på topp när killarna en något kylig morgon klev in på plan för avspark mot Djurgården kl 08:00. Första matchen följdes av fler spännande matcher i vårsolen mot BP, Saltsjö-Boo, Skogås-Trångsund och Vasalund. Killarna hade en härlig och rolig dag tillsammans.
Md dsc02478

ST Cupen

11 jan, 2017
P06:1 spelade under nyårs- och trettonhelgen ST Cupen i Tyresö som är en av de större inomhuscuperna. Vi deltog med två lag och mötte bland annat Lidingö, Hammarby, Haninge och Skogås-Trångsund. Efter avslutat gruppspel spelade båda lagen slutspel fredagen den 6 januari. Killarna hade mycket roligt tillsammans under dessa dagar och fick mycket spännande matchtid.

Att skriva ett matchreferat

19 sep, 2017
Sm square 341645
På förekommande anledning har förbundet tagit fram en riktlinje för vad man ska tänka på när man skriver matchreferat samt när man filmer matcher och lägger på youtube. Läs mer

Framtidens Fotbollsledare säsongen 2017/2018

12 sep, 2017
I söndags kickade Kicki Bellander, från Stockholms Fotbollförbund, igång kursen Framtidens Fotbollsledare. Boo FF har med två representanter även i år: Saga Olsson och Axel Ageman. Läs mer

Föreningsdagar på Intersport i Sickla 12-14 september

8 sep, 2017
Sm square facebook.jpg
Tillsammans med Intersport bjuder vi in dig till föreningsdagar 12-14 september på Intersport. Få 20% rabatt på hela sortimentet* oavsett tidigare pris. Ett perfekt tillfälle att köpa skor, kläder och utrustning till specialpris! Visa upp detta inlägg i kassan för att få rabatten. *Gäller ej cykel, presentkort, beställningsvaror eller föreningsprofiler.

Miljöenheten har missat att Boovallen är en idrottsplats.

29 aug, 2017
Dramat om Boovallen går vidare! Stockholms FF tillsammans med Svenska FF, lämnade igår in en skrivelse till Miljö- och stadsbyggnadsnämnden i Nacka. Klicka på överskriften för att komma till skrivelsen.

Boo FF:s nya föreningskonsulent

25 aug, 2017
René arbetar sin sista dag idag på Boo FF:s kansli - Vi tackar René för tiden som har varit och önskar honom lycka till i sin nya roll i Hammarby FF. Det är klart med vår nya kollega på kansliet, Mikael Sahlgren, och är nog ett bekant ansikte för många. Micke är inne på sitt 55:e år och har varit ledare i föreningen sedan 15 år tillbaka, som tränare för sin P93:a och de senaste åren som lagledare och nu assisterande tränare för Boo FF Herr Div 4. Har även själv spelat i Boo FF i unga år. Micke har ett mycket stort fotbollsintresse och är vad man kan kalla en utpräglad föreningsmänniska då han varit engagerad i flera idrottsföreningar i olika roller som ledare och som styrelseledamot. Läs mer

P06:1 är igång!

Sedan den 18 november är P06:1 igång med träningar och matcher. Helgen 26-27 november spelade vi The Final Cup Sweden – Boys 10 Elite i Djursholm och fick direkt chansen att spela mot riktigt bra motstånd. Vi mötte Djursholm, Syrianska IF Västerås, Stocksund, BP och Haninge. Bra matcher i högt tempo – lärorikt och roligt. Inte minst vädret – med kraftigt snöfall – var en utmaning.

Närmast spelar vi Golden Cup i Kungsängen den 10 dec och sedan ST-cupen i Tyresö 30 dec-6 jan.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub