P09:12
Boo ff

Välkommen till P09:12

Målsättning och filosofi för ledare och spelare i P09:12

  • Vår grundinställning är "så många som möjligt, så länge som möjligt och på sikt så bra som möjligt".
  • Det ska vara roligt med fotboll och vi strävar därför alltid efter att hålla en positiv energi när gruppen samlas
  • Vi eftersträvar hög närvaro, intresse och engagemang från ledare och spelare på träningar och match
  • Vi strävar efter att uppnå minst tre pass per vecka inkl. match per spelare.
  • Spelare skall närvara vid ett visst antal träningar för att bli kallade till match. Spelare med hög närvaro, och med intresse för att spela mer, får dubblera vid behov.
  • Vi förutsätter att viss typ av grundkunskap för spelet har förståtts av spelarna i laget
  • Spelet/matchen ska vara en stor del av träningen. Vi spelar ofta 1vs1, 2vs2, 3vs3 och 4vs4 till största del för att uppnå rörelse och många bolltouch.
  • Övningar kan genomföras på alternativa sett beroende på hur långt fram resp. spelare ligger i sin utveckling. Målet är att alla ska lyckas och känna sig sedda och bekräftade. Alla måste få en utmaning utifrån sina förutsättningar.
  • Vi (ledare och spelare) är på plats 10 min innan träningen börjar för att få tid för en grundlig genomgång och hinna samla gruppen.

Tack!

20 jun, 2018
Stort tack till alla föräldrar för de fina sommarpresenterna. Läs mer

Sjumanna

21 maj, 2018
Vi söker fler träningsmatcher på sjumanna. Läs mer
Md boo ff inbjudan

Boo FF-dagen 29 september

13 sep, 2018
Nu är vi snart där - Boo FF-dagen med Boo FF-loppet för barn 3-11 år, Knattecup och aktiviteter för små och stora. Klicka för mer information.

Svenska Fotbollsakademins höstlovscamp!

7 sep, 2018
Sm square boovallenv44
Snart är det höstlov :-). SvFA erbjuder höstlovscamp för barn födda 2005-2010 på Boovallen. Datum: 31/10 - 2/11. Läs mer

Ny medarbetare på kansliet!

6 sep, 2018
Sm square boo ff bild lukas
I fredags blev det klart med vår nya kollega på vårt kansli, Lukas Kroon, ett bekant ansikte för många i föreningen. Lukas har de senaste tre åren arbetat med föreningens fys-träning för seniorer och 1:a lag, utbildning av våra tränare och dessutom varit en viktig del i planeringen av föreningens verksamhet kring fysen, som är en stor del av våra spelares utbildning. Med ett brinnande intresse för fotboll har Lukas ett starkt driv att kunna hjälpa barn och ungdomar till en bättre och längre fotbollskarriär. Läs mer

Föreningsdagar på Intersport 5-9 september

4 sep, 2018
Sm square 1080x1080 insta fb foreningsdagar fotboll
Datum: 5-9 september 25% rabatt på hela sortimentet i butiken eller på intersport.se. Visa upp detta inlägg i butiken för att erhålla rabatten eller använd följande rabattkod: 99818362 på intersport.se. Gäller på ord.priser men ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder och beställningsvaror. Kom också ihåg att stödja Boo FF med 3% bonus på alla dina inköp utöver din personliga bonus. Läs under "material" och "stöd din förening" om hur du gör. Snabbt och enkelt Välkomna!

Provträna med våra förstalag!

24 aug, 2018
Boo FF är en förening som erbjuder spel i både bredd och förstalag. Under v40 – 42 bjuder föreningen nu in till provträning till våra förstalag för pojkar och flickor födda 2006 och äldre. Externa spelare vars säsong fortfarande pågår under denna provträningsperiod och därför inte bör delta har möjlighet att provträna fram till årsskiftet men behöver då kontakta respektive lags tränare eller sportchef. Under dessa tre veckor tränar ni tillsammans med våra förstalag ledda av våra förstalagstränare. Komplett information om provträningen, vad som gäller för att spela i ett förstalag i Boo FF samt anmälan till provträning görs här för FP 13 år samt här för FP 14 år och äldre. Boo FF är en förening med ca.2700 medlemmar. I Boo FF ska det finns plats för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll oavsett nivå, talang eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Vår övergripande målsättning är "Så många som möjligt, så länge som möjligt". Läs mer

Boo P09:12 är ett lag som idag består av spelare från Boo Gård, Lännersta, Myrsjö och Johannes Petri skola. Är ni nyfikna på laget, vår syn på fotboll eller är intresserade av träningsmatcher vänligen kontakta någon av oss ledare. Kontaktuppgifter finner ni under rubriken "Gruppen"

Md skadorhemsida
Md booffloppet
BOO FF-LOPPET 29 SEPTEMBER 2018 3-11 år Klicka för anmälan 
Nm 2015 ver3c
Nackamästerskapen 2018, 13-14 och 20-21 oktober. Välkommen med din anmälan.
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub