P09:12
Boo ff

Välkommen till P09:12

Målsättning och filosofi för ledare och spelare i P09:12

 • Vår grundinställning är "så många som möjligt, så länge som möjligt och på sikt så bra som möjligt".
 • Det ska vara roligt med fotboll och vi strävar därför alltid efter att hålla en positiv energi när gruppen samlas
 • Vi eftersträvar hög närvaro, intresse och engagemang från ledare och spelare på träningar och match
 • Vi strävar efter att uppnå minst tre pass per vecka inkl. match per spelare.
 • Spelare skall närvara vid ett visst antal träningar för att bli kallade till match. Spelare med hög närvaro, och med intresse för att spela mer, får dubblera vid behov.
 • Vi förutsätter att viss typ av grundkunskap för spelet har förståtts av spelarna i laget
 • Spelet/matchen ska vara en stor del av träningen. Vi spelar ofta 1vs1, 2vs2, 3vs3 och 4vs4 till största del för att uppnå rörelse och många bolltouch.
 • Övningar kan genomföras på alternativa sett beroende på hur långt fram resp. spelare ligger i sin utveckling. Målet är att alla ska lyckas och känna sig sedda och bekräftade. Alla måste få en utmaning utifrån sina förutsättningar.
 • Vi (ledare och spelare) är på plats 10 min innan träningen börjar för att få tid för en grundlig genomgång och hinna samla gruppen.

Tack!

20 jun, 2018
Stort tack till alla föräldrar för de fina sommarpresenterna. Läs mer

Sjumanna

21 maj, 2018
Vi söker fler träningsmatcher på sjumanna. Läs mer

Boo FF söker Fotbollsansvarig till kansliet

19 jun, 2018
Sm square booffannonskansliet2018
Nu finns chansen för dig som är bra på struktur och planering, har skinn på näsan och gillar föreningsliv, att få ett spännande jobb inom idrotten! Vi söker en ny medarbetare till vårt team på Boo FF:s kansli, där du tillsammans med oss andra är med och utvecklar en av Sveriges största fotbollsföreningar för barn och ungdomar!

Kvarglömda kläder, inlämning av kläder, försäljning av kläder och skor

1 jun, 2018
Saknar ni träningskläder, har ni för mycket träningskläder eller behöver ni köpa på några kläder? Möjligheten finns på Boovallen. Läs mer

Boo FF Minicup för PF11 Lördag 26 maj kl. 13-18

25 maj, 2018
Dam div 1 spelar lördag kl. 14 på BV1 och lördag 13-18 spelas Mini-cupen för PF11. Vi kommer att ha grillen igång samt försäljning av begagnade fotbollsskor till förmån för Barncancerfonden, några nya fotbollsskor till reducerat pris och Adidas profilkläder, den tidigare modellen, till ca 50%. Varmt välkomna! Läs mer

Årets Förebild 2018 inom Idrott och Fritid - Kerstin såklart!

24 maj, 2018
Sm square img 3979 1
Onsdag kväll bjöd Nacka Kommun in kommunens kultur och föreningsliv till en galamiddag där de för första gången delade ut stipendier och priser såsom Årets Förebild, Årets Förening och några till. Läs mer

Boo FF:s integritetspolicy

17 maj, 2018
Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar och utbildningar. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar klicka på rubriken.

Boo P09:12 är ett lag som idag består av spelare från Boo Gård, Lännersta, Myrsjö och Johannes Petri skola. Är ni nyfikna på laget, vår syn på fotboll eller är intresserade av träningsmatcher vänligen kontakta Jesper Ekesiöö på ekesioo@gmail.com alt 0733779960.

Nm 2015 ver3c
Nackamästerskapen 2018, 13-14 och 20-21 oktober. Välkommen med din anmälan.
Md webp.net gifmaker 1
Boo FF stipendiater 2017 (klicka på bilden för att komma till presentationen)
Md skadorhemsida
Md 2000px adidas logo.svg
Md intersportst ddinf rening
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar  boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md booenergi.gif
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub