P09:12
Boo ff

Välkommen till P09:12

Målsättning och filosofi för ledare och spelare i P09:12

  • Vår grundinställning är "så många som möjligt, så länge som möjligt och på sikt så bra som möjligt".
  • Det ska vara roligt med fotboll och vi strävar därför alltid efter att hålla en positiv energi när gruppen samlas
  • Vi eftersträvar hög närvaro, intresse och engagemang från ledare och spelare på träningar och match
  • Vi strävar efter att uppnå minst tre pass per vecka inkl. match per spelare.
  • Spelare skall närvara vid ett visst antal träningar för att bli kallade till match. Spelare med hög närvaro, och med intresse för att spela mer, får dubblera vid behov.
  • Vi förutsätter att viss typ av grundkunskap för spelet har förståtts av spelarna i laget
  • Spelet/matchen ska vara en stor del av träningen. Vi spelar ofta 1vs1, 2vs2, 3vs3 och 4vs4 till största del för att uppnå rörelse och många bolltouch.
  • Övningar kan genomföras på alternativa sett beroende på hur långt fram resp. spelare ligger i sin utveckling. Målet är att alla ska lyckas och känna sig sedda och bekräftade. Alla måste få en utmaning utifrån sina förutsättningar.
  • Vi (ledare och spelare) är på plats 10 min innan träningen börjar för att få tid för en grundlig genomgång och hinna samla gruppen.

Hemmaträning i vintermörkret (45 roliga övningar)

27 nov, 2017
Bästa träningen är den fotbollsträning som killarna får utanför den organiserade träningen Läs mer

7-mannamatch mot Hammarby

23 okt, 2017
Stora ytor Läs mer

Inomhusträning även på torsdagar

16 okt, 2017
Smålagsspel i Saltsjö-Duvnäs sporthall Läs mer

Idrottskonferens 17 mars

15 feb, 2018
Notera att deltagande på denna konferens är inte accepterad ursäkt för frånvaro på lagfotograferingen för de som har tid lördag :-). För dig som har möjlighet - en mycket bra dag med många intressanta föreläsare såsom bl.a. Karolina Klüft. Klicka för att komma till inbjudan och mer information.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler

14 feb, 2018
Barnens spelregler är: 1. Alla barn är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. 2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor. 3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna. 4. Inget barn ska bli utsatt för sexuella övergrepp. 5. Inget barn ska bli utsatt för våld. 6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier. 7. Alla barn har rätt att känna sig delaktig i sin förening Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret - 8 och 12 mars kl. 18-20

9 feb, 2018
Stort tack till alla ni ca 200 ledare/lagledare som har lämnat in ert utdrag ur belastningsregistret enligt utskick i november. För er som inte har hunnit med (dryga 200 + de ca 60 från PF11 som har fått meddelat idag) så finns det nu två nya datum: 8 och 12 mars kl. 18:00 -20:00 på kansliet. Tack för att ni respekterar dessa datum och hjälper oss att göra detta till en smidig process. Klicka på överskriften för mer information.

Boo FF F02:3 arrangerar skidresa till Romme - häng på!

12 jan, 2018
Vad sägs om härlig skidåkning i Romme? Söndagen den 18 februari ordnar F02:3 en skidutflykt till Romme. Bjud med fotbollskompisar, din familj, kompisar i klassen och andra kompisar! Klicka på överskriften för länk till anmälan. /Fotbollstjejerna i F02:3
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub