P10:8
Boo ff

New Body Försäljningsstart!

23 okt, 2017
Nu startar Boo FF P10:8 sin försäljning av New Body!! Läs mer

Tack för en kanon höst!

8 okt, 2017
Vi vill tacka alla i P10:8 för en kanon säsong! Vi har haft enormt roligt och det är riktigt skoj att se fotbollsintresset växa fram hos killarna! Extra kul att få möjlighet att avsluta säsongen med en cup, nedan ser ni en bild från nöjda killar efter dagens matcher! Nu går vi på lite "höstlov" så ses vi för inomhusträning nästa gång, (mer info om det kommer så snart som möjligt).

Vinterträningen!

20 sep, 2017
Vinterträningen är räddad och vi tackar de föräldrar som har möjlighet att ställa upp som tränare nu på vintersäsongen inomhus! Mer info om tid, plats m.m. kommer..

Välkomna tillbaka efter sommaren!

8 aug, 2017
Nu startar vi igång ht 2017 med fotbollsträning! Läs mer

Sommar avslutning på Kocktorpsängen!

6 jun, 2017
Sista träningstillfället, tisdag 13/6 kommer vi köra en avslutning träning på Kocktorpsängen! Läs mer

Föräldraföreläsning: Den härliga men ibland svåra konsten att vara fotbollsförälder

20 feb, 2018
Sm square winter
Utan idrottsföräldrar, inga idrottande barn och ungdomar. Utan goda idrottsmiljöer, inga glada och motiverade fotbollsspelare. Vad behöver man som förälder veta om dagens idrottskontext för att ta kloka beslut i barnens idrottande? Läs mer

Idrottskonferens 17 mars

15 feb, 2018
Notera att deltagande på denna konferens är inte accepterad ursäkt för frånvaro på lagfotograferingen för de som har tid lördag :-). För dig som har möjlighet - en mycket bra dag med många intressanta föreläsare såsom bl.a. Karolina Klüft. Klicka för att komma till inbjudan och mer information.

Alla måste lira utifrån barnens spelregler

14 feb, 2018
Barnens spelregler är: 1. Alla barn är lika mycket värda och ska behandlas med respekt. 2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor. 3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna. 4. Inget barn ska bli utsatt för sexuella övergrepp. 5. Inget barn ska bli utsatt för våld. 6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier. 7. Alla barn har rätt att känna sig delaktig i sin förening Läs mer

Utdrag ur belastningsregistret - 8 och 12 mars kl. 18-20

9 feb, 2018
Stort tack till alla ni ca 200 ledare/lagledare som har lämnat in ert utdrag ur belastningsregistret enligt utskick i november. För er som inte har hunnit med (dryga 200 + de ca 60 från PF11 som har fått meddelat idag) så finns det nu två nya datum: 8 och 12 mars kl. 18:00 -20:00 på kansliet. Tack för att ni respekterar dessa datum och hjälper oss att göra detta till en smidig process. Klicka på överskriften för mer information.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub