Boo FF - sommarinfo

Publicerad 2020-06-18 19:31
Sol2
Sommarinfo har gått ut till alla spelarfamiljer i Boo FF, finns att läsa här också.

Nu är det nära. Skolan har avlutats, 1:a sommarlägret klart, midsommarhelgen står för dörren, några har matcher kvar och sedan sommarlov – och vilken vår vi har haft!

Utmaningar som har varit näst intill overkliga, direktiv och förmaningar. Och hur duktiga har vi inte varit i föreningen? Som tur är fick barnen fortsätta spela fotboll och nu också seniorerna. Boovallen har varit "nästan" folktom gällande publik på match och träning, de som har varit där – som spridda regnskurar. Mest imponerande, måste jag säga, PF13-7 år! träningarna har varit nästintill folktomma från föräldrar, MiniCupen; barnens 1:a cup, heldag med sex matcher pågående samtidigt på Boovallen 2 – knappt några föräldrar där – Respekt och tacksamhet från oss!

Vi har tidigare informerat att nytt avtal med adidas är skrivet för nästkommande fem år – i går signerade vi ett fortsatt avtal med Intersport också – det känns mycket bra!

Men nu är det snart sommarlov och vad skall vi hitta på då, vad skall barnen göra?
Vi får resa i vårt vackra Sverige men många fler än vanligt kommer förmodligen att stanna hemma.

Boo FF föreslår:

Svenska Fotbollsakademin har extrainsatta campar i samarbete med Boo FF v28 (6–8 juli) och v29 (13–15 juli) på Myrsjö IP. Barn födda 2007–2012. Läs här för mer information och anmälan.

Boo FF Spontanfotboll på Myrsjö IP
Vi har bokat Myrsjö IP (Boovallen är som bekant stängt under juli) för att våra spelare (såklart också kompisar som kanske inte spelar i Boo FF) skall ha möjlighet för en plats att träffas och spela lite fotboll. Det kommer att finns två ungdomsledare på plats för att främst se till att det fungerar, att alla är med, hjälper till att komma igång vid behov och att det är ordning - för barnens trygghet – däremot inte ansvar för hemgång, meddelande o.l., det är inte "barnpassning" och barnen måste vara tillräckligt gamla för att "klara sig själv" annars måste förälder vara på plats. Det är också viktigt att denna tid inte får användas för lag att köra egen organiserad träning - alla som vill skall få vara med - inga tränare som styr upp med övningar etc. Ta med egen boll. Tider veckorna 27–30 mån-torsdag, drop-in och kostnadsfritt, alla åldrar. Läs här vilka tider som är bokade.

Boo FF:s sommarläger vecka 33
Det går att anmäla sig fram till 26 juli. Glöm inte sista datum, sedan är det stopp. Det var flera besvikna efteranmälare som fick nej på 1:a lägret. Det är mycket att förbereda och planera, vi måste få arbete i lugn och ro. Barn födda 2008–2013. Läs här för mer information och anmälan.

Resa men inte bo som vanligt?
Hälsa på far/mor-föräldrar och släktingar men inte i samma hus? Elite Hotels erbjuder 20% fram till 31 augusti på alla rumskategorier, 39 hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder OCH det finns rum för hunden 😊.

Läs här för mer information och bokning.

Hemma och har egna små projekt?
Ni har väl koll på Boo FF:s medlemskort med rabatter på bl.a. Bygg Ole i Skvaltan och Benns båtbutik m.m. Sponsormedlemskap 200 kr, faktura kommer direkt och ditt medlemskort aktiveras per automatik när din betalning är registrerad – använd swish och det tar 5 min. Läs mer och anmäl dig här.

Sponsorhuset
Om ni inte har upptäckt än – rabatt på varje köp till dig och det lag du väljer. Drygt 500 butiker att välja mellan, hotell och flyg också.

Sist men inte minst - Glöm inte att tacka lagets ledare för deras engagemang i ditt barn – uppskattning är alltid tacksamt.

Hoppas ni får en skön midsommarhelg och underbar sommar - Tack för denna vår. Vi ser fram emot höstsäsongen men först lite ledigt förstås – kansliet är stängt från 29 juni och öppnar igen 27 juli 😊.

Vi ses i augusti!

Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md ormingecentrum2
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub