Boo FF stipendiater 2016

Publicerad 2017-03-24 07:51
Boo FF:s Årsmöte torsdag kväll delades det ut stipendier till ledare, tränare, spelare och domare. Här kan du läsa vilka som fick för insatserna 2016.

Hur är priserna framtagna?
Det är ett privilegium för oss på kansliet att få arbeta med så många engagerade tränare och ledare som lägger ner så mycket tid på, inte bara det egna barnet, utan så många flera barn som ingår i det lag som de ansvarar för. De arbetar för att våra spelare skall ha en så bra verksamhet som möjligt och ge de förutsättningarna för att få spela fotboll under så bra former som möjligt. De ser till helheten i föreningen och inte bara det egna laget.

Vi har också privilegiet att följa spelare som växer i sin roll som just spelare. Som har en säsong där pusselbitarna går ihop och år av träning äntligen tar en ytterligare ett steg mot målet. Spelare som ser sitt ansvar att vara en del utav ett lag och del utav en förening. Som ger det lilla extra som behövs för att laget skall nå uppsatta mål. Spelare som ser och förstår innebörden av att vara en lagspelare och visar en omtanke och engagemang för spelare i det egna laget men också utanför. Som Alice Ahlberg; Årets Damlagsspelare 2013–2016, svarade i en intervju, juni 2013:

"Sköna minnen
Det är många händelser som jag kommer ihåg men det är framförallt enskilda stunder, exempelvis under turneringar som Gothia cup, efter en match, när alla är svettiga och helt slut efter en kvartsfinal på en av Göteborgs lerigaste planer. När man inser att man är en del av en gemenskap och man får göra det man älskar mest, med de personer man tycker om. Det är oslagbart!" Hela intervjun går att läsa här.

Vi har de modiga ungdomarna som tar steget att utbilda sig till domare. Från början kanske som ett sett att tjäna lite extra pengar men som visar sig förstå innebörden av att pedagogisk, lugnt och tålmodigt ta besluten som inte alltid överenskommer med synpunkterna från sidlinjen. Som förklarar för de unga spelarna varför besluten tas och vägleder korrekt.

Och inte minst våra ungdomsinstruktörer för våra knattar och sommarskolor. Det är fantastiska ungdomar som visar i så unga år enorma ledaregenskaper och ett tålamod få förunnat. Vi har i år flera ungdomar än någonsin som är verksamma som tränare i våra ungdomslag, går utbildningar och visar delaktighet i vår förening.

Det är inte bara en dans på rosor att arbeta på kansliet, det är dock ett privilegium att få arbeta med sin hobby och de personer som ovan beskrivits. Det finns flera som är förtjänade av de stipendier vi delar ut men för 2016 har vi valt personer som vi på kansliet i samråd med tränare och andra involverade anser är de bästa representanter för de olika kategorierna. Här kan ni läsa vilka som fick stipendierna och våra motiveringar.

Liv Sahlberg / Boo FF Klubbchef
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub