Boovallen 1 - omläggning och avbytarbås

Publicerad 2019-08-02 16:50
Nu är omläggningen av Boovallen 1 klar och damerna spelar höstens premiärmatch på den i morgon lördag 3 augusti kl. 13:00. Arbetet har gått efter planering och nu är det Nacka IP 2 som påbörjas nästa vecka. Här kommer lite information gällande den nya mattan!

Linjer är isydda för 11 mot 11 och markering för 9 mot 9 liten och stor samt 7 mot 7 liten och stor. Det är sedan målat linjer utefter markeringarna för 7 och 9-planerna.

Just nu är det mycket sand och den känns "fluffig" detta kommer att sätta sig och tar ca 1 md. Under tiden kan det bli att mer sand/granulat fylls på. Färgen är nu lite matt vilket också kommer att ändras när den sätter sig samt att den kommer att duschas om någon vecka eller två – så blir den ren och fin 😊.

Avbytarbåsen!
Allmänt känt är att båsen skymmer för sikten när publiken står på kanslisidan samt att spelare/ledare kan störas av supportrar som står bredvid och kommenterar matchen samt pratar med spelare/ledare.

Vi tog tillfället i samband med omläggningen och bad kommunen om att planen "flyttades" närmare staketet vid kansliet och båsen flyttades över till motsatt sida. Det gick nästan….. Det är så att i nedre hörnan, där de blå byggbodarna står, så kan man se att staketet sneddar inåt. Detta för att det ligger ett nergrävt rör utanför staketet som hindrar att staketet kan gå rakt. Innebär vidare att om sidlinjen flyttas närmare staketet blir säkerhetsavståndet från linje till staket för litet. Så den gick inte – vi försökte iaf. Lösningen blir då att fortsatt stå högst upp på läktaren, på motsatt sida eller vid staketet med skymd sikt – men kom ihåg – lämna ledare och spelare i båsen i fred!

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub