Det rör på sig på bland personalen på Boo FF:s kansli!

Publicerad 2020-08-14 07:17
Kristin oscarson
Tobias Löfgren som har varit föräldraledig från Boo FF:s kansli sedan augusti 2019, som ansvarig för materialet och cafeterian, kommer att vara tjänstledig i 1,5 år framöver. Sofia som har varit vikarie för honom detta år har tackat ja till att vara vikarie för Lukas Kroon som fotbollsansvarig under tiden han är föräldraledig från augusti till januari. Det fanns en plats att fylla.

Inte så svårt, Kristin Oscarson som tog studenten i år stod redo att hoppa in, och så blev det.

Kristin har spelat i Boo FF sedan sex års ålder och är idag målvakt i vårt damlag där hon har spelat sedan säsongen 2018. Hon har varit knatteledare, målvaktsinstruktör, tekniktränare och arbetat på våra sommarläger. Kristin är initiativtagare till målvaktsprojektet där föreningens målvakter träffas, byter erfarenheter och utbildas i det som är specifikt för målvakter teoretisk och praktisk. Kristin själv planerar och genomför utbildningen. Ett mycket uppskattat projekt i Boo FF. Under säsongen 2019/2020 har hon gått Stockholms Fotbollförbunds utbildning "Framtidens Fotbollsledare".

Sofia börjar på Lukas tjänst som fotbollsansvarig 31 augusti och då tar Kristin över som café- och materialansvarig.

Vi önskar Kristin mycket välkommen till Boo FF:s kansli!

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub