FÖRÄLDRATRÄNARE FÖRSTA LAG

Publicerad 2016-10-13 07:14
Styrelsen har efter förslag från sportsligt ansvariga, beslutat om att testa föräldratränare för utvalda första lag under 2017.

Anledningen till detta är att föreningen vill kunna tillvarata den stora kompetens, engagemang och kunskap som finns bland föreningens ledare i en större utsträckning, för att nå vårt mål som är fler spelare längre tid.

Under kommande år så kommer fokus ligga på att vidareutbilda våra ledare på alla nivåer samt att börja identifiera våra framtida ledare i föreningen även bland spelare och skapa möjligheter att utbilda dem, för att kunna bli våra framtida ledare i föreningen.

För året 2017 så har styrelsen gett mandat till sportsligt ansvariga att testa modellen med föräldratränare för P06 och / eller F06, samt för Flickjuniorerna, slutgiltigt beslut om detta tas i samtal mellan sportsligt ansvariga och potentiella tränare, beslut tas av sportsligt ansvariga.

Styrelsen kommer tillsammans med klubbens sportligt ansvariga följa upp detta test noggrant. Utvärdera för- och nackdelar, för att under hösten 2017 ta beslut för framtiden.

Henrik Fischer

Ordförande Boo FF

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub