Förtydligande kring beslut

Publicerad 2017-04-13 08:14
Styrelsen har mandat av årsstämman att leda och utveckla Boo FF, samt säkerställa att föreningen långsiktigt utvecklas i den riktning som beslutas av årsstämman. Styrelsens uppdrag är också att se till att de av stämman föreslagna riktningar genomförs på ett bra och praktiskt sätt i föreningen.

Årsstämman presenterades med 2 stycken motioner där de båda var lika så till vida att båda motionerna yrkade på en åldersförskjutning av förstalagsuttagningar. Det som skilde dem åt var att den ena motionen yrkade på en 3 årig förskjutning och den andra motionen gav både 2 års förskjutning och 3 års förskjutning som förslag samt även 2 olika startår. Då det inte skulle råda något tvivel om detta kallade mötesordförande fram de två motionärerna under årsstämman och rådgjorde kring detta, samt informerade om att styrelsens yttrande kommer vara det som är det den framröstade motionen ställs emot. Motionerna ställdes således mot varandra och årsstämman valde då att motionen som innehöll både 2 års förskjutning och 3 års förskjutning skulle ställas inför styrelsens yrkande, dvs röstade ner den som var för 3 års förskjutning, I den andra omröstningen vann motionen med 2 alt. bifall.

Då den motion som årsstämman biföll innehåller två olika alternativa åldersförskjutningar är det styrelsens uppgift att besluta om vilken åldersförskjutning som ska implementeras i föreningen. Styrelsen har då gjort avvägningen att ifall det var årsstämmans mening att en 3 årig förskjutning var att föredra hade årsstämman valt det förslaget och inte det förslag där det slutgiltiga beslutet överlåts till styrelsen. Då detta är ett viktigt beslut har en omröstning skett i Styrelsen och därigenom enhälligt beslutat att implementera den 2 åriga förskjutningen som motionärerna föreslagit.

Styrelsen Boo FF

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub