Kansliet: en ut ger en in!

Publicerad 2019-08-13 12:08
Sofia
Tobias kommer från 26 augusti att gå på föräldraledighet 1 år och som vikarie för honom har Sofia börjat hos oss. Sofia började innan sommaruppehållet och går nu dubbelt med Tobias. Hjälp oss att ge Sofia en bra start och härlig tid i Boo FF.

Det här är Sofia:

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men har spenderat många somrar vid vårt sommarhus ute på Ingarö. I våras tog jag studenten från Värmdö Gymnasium och den samhällsvetenskapliga linjen med inriktning beteendevetenskap. En linje som bland annat innehåller kurser inom psykologi, personligt ledarskap och pedagogisk kommunikation.

Intresset för föreningslivet började tidigt även om jag själv inte hade kunnat förutse att jag skulle hamna där jag är idag. När jag var yngre gick jag bland annat på handboll och gymnastik men det var fotboll som jag verkligen fastnade för. Flera somrar i rad har jag varit fotbollsskoleinstruktör och vid femton års ålder valde jag att byta spår från spelare till ledare. Sedan dess har jag varit tränare i Stuvsta IF för pojkar födda 2005.

Jag är en person som gillar utmaningar och har under mina år som tränare gått flera olika utbildningar och föreläsningar via SvFF och StFF, vilket bidragit till en stor personlig utveckling. Det är först ute på fältet som jag tycker att ens ledaregenskaper sätts på prov och dessa utbildningar har gett mig verktyg för att hitta rätt i mitt ledarskap och min ledarskapsfilosofi. De har också bidragit med en fördjupad förståelse kring föreningslivet, hur det fungerar och vilka normer/riktlinjer som styr idrotten och fotbollen. Den senaste var Stockholms Fotbollsförbunds utbildning Framtidens Fotbollsledare som är en längre utbildning under nio månader. Under utbildningens gång hade jag även Liv Sahlberg som mentor för utbyte av bland annat erfarenhet och kunskap, vilket var väldigt intressant och lärorikt.

Föreningslivet påverkar ens ledarskap, det involverar och engagerar. Därför är jag väldigt glad över att nu få möjligheten att arbeta med det på heltid. Boo FF är en stor och välstrukturerad förening med många medlemmar så jag ser fram emot min tid här och de utmaningar som väntar.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md sponsorerhemsida
Md zlatan sport logo w zip rgb sport o zip i cool gray 6 c
ZLATAN SPORT är den perfekta serien funktionsprodukter för den som vill ta hand om sig, och känna sig som sitt bästa jag, varje dag.
Md 2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md minibar   boo ff
Md nvp logga web 750 px 2017
Md woody orminge orm cmyk
Md handelsbanken 230x50 2
Md grafina ab
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md inntech
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub