Provträna med våra förstalag!

Publicerad 2018-08-24 13:55
Boo FF är en förening som erbjuder spel i både bredd och förstalag. Under v40 – 42 bjuder föreningen nu in till provträning till våra förstalag för pojkar och flickor födda 2006 och äldre. Externa spelare vars säsong fortfarande pågår under denna provträningsperiod och därför inte bör delta har möjlighet att provträna fram till årsskiftet men behöver då kontakta respektive lags tränare eller sportchef. Under dessa tre veckor tränar ni tillsammans med våra förstalag ledda av våra förstalagstränare. Komplett information om provträningen, vad som gäller för att spela i ett förstalag i Boo FF samt anmälan till provträning görs här för FP 13 år samt här för FP 14 år och äldre. Boo FF är en förening med ca.2700 medlemmar. I Boo FF ska det finns plats för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll oavsett nivå, talang eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Vår övergripande målsättning är "Så många som möjligt, så länge som möjligt".

Boo FF är en förening som erbjuder spel i både bredd och förstalag. Under v40 – 42 bjuder föreningen nu in till provträning till våra förstalag för pojkar och flickor födda 2006 och äldre.

Externa spelare vars säsong fortfarande pågår under denna provträningsperiod och därför inte bör delta har möjlighet att provträna fram till årsskiftet men behöver då kontakta respektive lags tränare eller sportchef.

Under dessa tre veckor tränar ni tillsammans med våra förstalag ledda av våra förstalagstränare. Komplett information om provträningen, vad som gäller för att spela i ett förstalag i Boo FF samt anmälan till provträning görs här för FP 13 år samt här för FP 14 år och äldre.


Boo FF är en förening med ca.2700 medlemmar. I Boo FF ska det finns plats för alla barn och ungdomar som vill spela fotboll oavsett nivå, talang eller ambition. Vår verksamhet ska genomsyras av glädje och kamratskap. Vår övergripande målsättning är "Så många som möjligt, så länge som möjligt".

Md bild
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub