Stripe boo ffbannerhemsida3

Stjälper eller hjälper publiken barnen? Från 90 till 100!

Publicerad 2021-03-25 11:54
Efter föregående säsong fick distriktets domare i S:t Eriks-Cupen svara på en enkät om hur de upplevde matchmiljön under säsongen som präglades av corona-pandemin. Svaren visade bland annat att våra rättskipare upplevde året som lugnare runt planerna. Det alltså i mångt och mycket i frånvaron av publik. En tankeställare! Varför ska spelare och domare behöva påverkas negativt av publiken?

Matchen är träningens höjdpunkt, det är där vi prövas, drömmarna förverkligas och vi tävlar. Matchtillfället är då alla samlas och där engagemanget på och utanför planen kulminerar. Spelare, ledare, publik och matchfunktionärer sammanstrålar. Många är engagerade i förberedelserna. Självklart vill alla att det skall vara en glädjens stund, men tyvärr ser vi ibland att engagemanget övergår till oegentligheter, hårda ord, bråk och andra tråkigheter som istället motverkar fortsatt idrottande.

Det negativa vill vi ska upphöra! Vi vill uppmuntra, ge stöd och underblåsa glädjen och det positiva kring matchen samt att det blir just ett tillfälle för utbildning, utveckling och inspiration.

Därför har vi på Stockholms Fotbollförbund under 2021 valt att tydligt fokusera på vår strategi "Bättre matchmiljö". Under året genomför vi en mängd aktiviteter som vi tror skapar just en bättre matchmiljö. Vi ska arbeta både i nuet och proaktivt, både med ungdomar och seniorer. Det är viktigt att vi alla hjälps åt; förbund, föreningar och lag. "Tillsammans för en tryggare matchmiljö"!

I 90 % av fallen är matchmiljön bra.
Tillsammans kan vi bättre.
Från 90 till 100.

Se StFF:s film: "Bättre matchmiljö":
Matchmiljö - YouTube

Stort tack till Boo FF P10:7 spelare och föräldrar som medverkar i filmen


Md webp.net gifmaker  6
Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md stora coop logotyp b
Md bo logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md output oclycg
Vi stödjer Boo FF:s Sociala fond. Klicka för att läsa mer.
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub