Div. 1

Två vinster!

Publicerad 2020-08-31 22:25

Efter en tung inledning på höstsäsongen så stod en viktig vecka för dörren. Två viktiga matcher ska spelas ganska tätt så spelarna måste förbereda sig på ett bra sätt för att få ut maxprestationer som kommer krävas för att vi ska få med oss två bra resultat. Första matchen var i Victoria cup mot division 2 laget Mälarhöjden och matchen inleddes genom att Mälarhöjden har en straff som slås innan matchen börjar. Saga Olsson som står i målet för dagen behöver inte göra någon räddning då straffen tar i stolpen och således står det 0-0 när domaren sätter igång matchen. Vi för spelet genom hela matchen och vi går till halvtidsvila med en trygg 2-0 ledning. Målen gjorda av Maja Åbonde och Lydia Alqass. I andra har vi full kontroll och vinner till slut med imponerande 7-1 genom ytterligare tre mål av Lydia, ett till av Maja och ett av Ebba Widman. Med andra ord är det våra äldre spelare som visar vägen. Kul är även att de tre F17 spelarna Charlene Löfqvist, Rut Lindblad och Nora Belin gör bra inhopp. Nu väntar Tyresö borta i semifinalen.

Veckans andra match och som är den viktigaste av de båda spelas mot Lindö FF som ligger sist i division 1 södra Svealand. Tre poäng är av yttersta betydelse och efter onsdagens sköna seger mot Mälarhöjden är självförtroendet på väg uppåt. Matchen spelas i ösregn i stort sätt genom hela matchen och det blir en match där vi för det mesta av spelet men Lindös målvakt gör en fantastisk match och ser till att vi inte vinner med mer än 2-0 efter det att Josefin Steger och Ebba Widman gör varsitt mål. Vi fullbordar därför veckan på ett fantastiskt vis genom vår prestation och stämningen är hög i bussen på väg hem mot Stockholm.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub