Div. 1

Vi är i final i Victoria cup!

Publicerad 2017-06-13 23:06
20170613 193520
Boovallen visade sig från sin bästa sida ikväll. Soligt, vindstilla och mycket publik.
Härlig vinst med 4-3 mot Djurgårdens IF ikväll på Boovallen.

Tjejerna stod för en riktigt stark insats ikväll när Djurgårdens IF besegrades med 4-3 på ett soligt och publikfyllt Boovallen.
Eftersom Boo FF ligger två divisioner under DIF fick vi fördelen att starta matchen med två straffar. Dessa sattes distinkt av först Elise och sedan Alex O. En bra start på matchen för Boo som sedan inte vek ner sig utan kämpade och försökte spela boll och passa runt trots tuff press och snabbt spel från DIF. Fem minuter före halvtid får Emma bollen rättvänd och går rakt igenom DIFs försvar och lägger snyggt in bollen förbi DIFs målvakt.
3-0(!) i paus och chans till återhämtning.
DIF svarade direkt efter paus med att reducera till 3-1.
När Boo sedan lyckades få in 4-1 efter fint uppspel på vänsterkanten, var vi nog flera som började tro att det kanske ändå kunde gå att vinna matchen.
DIF reducerade till både 4-2, och 4-3, hade två stolpträffar och flera riktigt bra hörnor men Boo lyckades hålla undan till slut.
Matchens delikatess bjöd Elise på med en jongleringsövning precis framför läktaren och med ett avslut som ven utanför DIFs högra kryss.

"Motivation slår klass" heter det.
Ikväll hade Boo's damer inte bara den största motivationen och kampviljan utan faktiskt även en del klass. Då är vi svårslagna!

Tack alla ni som kom till Boovallen och stöttade och hjälpte oss att vinna.
Vilken härlig kväll det blev!

Tack F04:1 för att ni var bollflickor åt oss ikväll. Vi ser fram emot förstärkning av er om några år. Med på bilden är även Moa och Lily, ytterligare en generations potentiella damlagsspelare i Boo FF. :)

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub