F05:1
Boo ff

Final i Örebrocupen - vem vann egentligen?

Publicerad 2017-06-21 12:58
Magiska dagar

Vilka magiska dagar i Örebro! Tjejerna mäktade med att spela åtta matcher i stekande sol och gav verkligen sig själva chansen att lyckas genom sin proffsiga inställning.

Våra motståndare var genomgående duktiga lag (Adolfsberg, Lidingö, Gamla Upsala, Värmdö FF Vit, Tyresö FF Gul, Värmdö FF Blå, Rynninge IK och Tyresö FF Röd) men vi räds som bekant inget motstånd och bjuder upp till dans med teknisk och passningsorienterad fotboll i varje match och i varje läge.

Tjejerna spelade offensivt och skapade chanser från alla håll, försvarade sig tillsammans och släppte bara in två mål under hela turneringen. Är det gräs eller konstgräs spelar ingen större roll, inte med den fina tekniken. Tjejerna har underbar harmoni i gruppen och sjunger i bussen för full hals riktigt fiffiga låtar med härlig rytm, blir kompis med busschaufförerna och andra lag, glada och nyfikna.

Själva finalen mot Tyresö FF Röd slutade 0-0 efter full tid i en match där våra tjejer var närmast segern. Vid den brutala slantsingling som följde föll det sig så att Tyresö korades som segrare.

Tjejerna kommer snart över slantsinglingen för de vet att de gjorde detta riktigt, riktigt bra. Detta gäng har för tillfället allt! Fjorton tjejer på plats och åtta till kanoner på hemmaplan, helt galet! Dessutom, vi fick en jättestor pokal med oss hem som tjejerna har ställt i spelarrummet på Boovallen. Och tjejerna fick både silver- och guldmedaljer av arrangören som inte stod ut med orättvisan vid tombolan och smög till tjejerna guldmedaljer efter den ordinarie prisceremonin. Stor pokal bärgad och medaljer i all ära men tjejerna får framförallt med sig fullt av härliga minnen att ta med sig i livet från några magiska sommardagar i Örebro 2017.

Andreas Roos
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub