F05:1
Boo ff

Liten tuva stjälper ofta stort lass...

Publicerad 2017-08-15 11:56
Så var Stockholm Fotbollscup färdigspelad! En cup som har som mål att bli en av de bästa turneringarna att komma och spela fotboll i, hur man än mäter.

Vi konstaterar att, efter ha mätt på både längden, höjden, bredden och djupet, att de tycks ha en liten bit kvar till sin målsättning.

Söndagens final i slutspelet för de tre grupptvåorna slutade med förlust mot Tyresö med 0-3 (0-1). Detta trots att våra tjejer hade bollen mer än motståndarna, hittade massor av kreativa lösningar över hela plan och skapade många fler målchanser än Tyresö. Det är visst målen som räknas sägs det...

Tjejerna var lite molokna direkt efter matchen och några var irriterade på både planer, domare, motståndare, bollar, medaljer och jag vet inte vad men de reser sig igen. De gillar inte att förlora, det märks klart och tydligt.

Våra spelare får annars stor eloge av oss ledare för sitt sätt att genomföra denna något annorlunda turnering. Det har varit mycket glädje och skratt i gruppen och full fart på och bredvid de vingliga gräsplanerna. Vi har haft tre spännande och roliga dagar i Stockholm och tjejerna har presterat rasande grann fotboll i varenda match. Säga vad man vill men tjejerna är väldigt bra på att bjuda på fotbollsunderhållning.

Det är glädjande att se att vi har så många i laget som är duktiga på att spela fotboll och som hittar så mycket glädje i att spela. Det är också härligt att se att alla tjejer vågar delta i spelet, har modet att försöka och bidrar till att göra vårt lag bättre. Det har varit kul med cup men nu rätt skönt med vardag igen ändå - Boovallen med raka linjer, utan kullar (och snus, batterier, bestick och annan bråte) och med SANKTAN!


Andreas Roos
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub