P19

Seriesegrare i div1 för andra året i rad !!!

Publicerad 2020-10-12 17:10
Vi är otroligt glada och stolta att för ANDRA ÅRET I RAD vinna Sanktans högsta division. Att vinna en serie är aldrig lätt och att dessutom vinna högsta serien i Stockholms-fotbollen är verkligen inte lätt ?. Två år i rad i div 1 är nog unikt på pojk-sidan i Boo FF!

Vi har dessutom gjort det som ett LAG där ALLA spelare i truppen är starkt bidragande till framgången! Vi är verkligt imponerade över alla spelares kamratskap och glädje tillsammans vilket skapat den kraft som gör att de orkar leverera den fotboll vi gör i match efter match. På två år har vi i tre div 1-serier endast förlorat två matcher (av nästan totalt 60 matcher) ?.

Var stolta!

Vi vill dessutom tacka alla lag i Div 1D för roliga och utvecklande matcher. Vi är positivt överraskade av kvaliten på lagen i denna serie. Vi har mött modiga, duktiga lag som utvecklats starkt under året och framförallt inte "parkerat bussen" utan velat spela fotboll. Inte minst det faktum att vi släppt in dubbelt så många mål i denna serie jämfört med div 1C visar på kvaliten på serien!

I vår andra div 1 serie, 1C, kom vi på andra plats med 18 segrar, en oavgjord och en förlust!! Här gör vi egentligen en ännu bättre prestation över hela året. Vi avslutade i stor stil med vinst i seriefinalen mot Jarlaberg med 2-1 ?.

Md bfftf bild
Här hittar du information gällande Barnens Spelregler, Skador, "om det ofattbara skulle hända", kontakttelefon/formulär och mycket mer.
Md ica
Ica Max Nacka
2000px adidas logo.svg
Md 635x350 webshop
Md bo logo
Md vit logo
Md nvp logga web 750 px 2017
Md stolt sponsor
Md inntech logo
Md minibar   boo ff
Md ormingecentrum2
Md booenergi etabl1920 farg  002
Md woody orminge orm cmyk
Md grafina ab
Md handelsbanken 230x50 2
Md utm rktf reningd
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub